Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня Конституції України

Дата: 29.06.2022 10:24
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. 28 червня в нашій країні відзначається особливе свято - День Конституції України. Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. З нагоди державного свята селищний голова Віталій Бірук, секретар селищної ради Людмила Гаврилюк, заступники голови Олена Антонюк та Сергій Ковч, керівники управління, відділів, секторів виконавчого комітету селищної ради поклали квіти до білборду «Герої Небесної Сотні» та Пам’ятної дошки загиблим захисникам України. Присутні хвилиною мовчання вшанували всіх, хто поліг за волю та незалежність України.

Також в залі засідань селищної ради відбувся благодійний тематичний захід «Омріяна поколіннями» на підтримку Збройних Сил України, який підготували працівники КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради.

Під час заходу селищний голова Віталій Бірук привітав усіх присутніх з Днем Конституції України, побажав миру, впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція. «Прийняття Конституції України назавжди закарбувало бажання українців жити у власній державі, закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Основним Законом утверджені головні цінності нашого народу - людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека. Але на жаль, ми сьогодні знову повинні боротися за дотримання та втілення в життя конституційних принципів, які гарантуватимуть нам мирне та вільне життя в нашій державі» - зазначив очільник громади.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять воїнів - захисників України, які загинули за суверенітет і територіальну цілісність держави.

Благодійний патріотичний захід пройшов у дуже теплій атмосфері і був надзвичайним за емоційним піднесенням, зібрані кошти під час якого підуть на підтримку Збройних Сил України.

 

 Сектор культури, молоді, спорту та туризму управління гуманітарної політики.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь