Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Публічне громадське обговорення щодо утворення опорного закладу освіти «Ліцей №1 смт Ратне ім. В. Газіна Ратнівської селищної ради» з двома філіями

Дата: 25.07.2022 10:26
Кількість переглядів: 304

Інформація про проведення публічного громадського обговорення щодо утворення 
опорного закладу освіти «Ліцей № 1 смт Ратне ім. В. Газіна Ратнівської селищної ради» з двома філіями: «Конищенська гімназія Ратнівської селищної ради» та «Комарівська гімназія Ратнівської селищної ради, 
що відбудеться у липні 2022 року

Нагадуємо, що в період з 19 травня 2022 року по 19 травня 2023 року включно проводяться консультації з громадськістю щодо визначення опорних закладів освіти Ратнівської селищної ради у формі публічного громадського обговорення, відповідно до розпорядження Ратнівського селищного голови від 19 травня 2022 року № 29 «Про проведення консультацій з громадськістю щодо утворення опорних закладів освіти Ратнівської селищної ради».
Проведення зустрічей керівництва Ратнівської селищної ради, управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради та робочої групи з розробки Стратегії розвитку освіти в Ратнівській територіальній громаді (далі – Робоча група) з представниками громадськості смт Ратне відбудеться в липні 202¬¬2 року, села Комарове - в серпні 2022 року, села Конище  - в вересні 2022 року, села Кортеліси - в жовтні 2022 року, села Височне - в листопаді 2022 року, села Млинове - в грудні 2022 року, села Гірники - в лютому 2023 року, села Сільце - в березні 2023 року.
В зв’язку з цим, доводимо до вашого відома, що зустріч керівництва Ратнівської селищної ради, управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради та Робочої групи з представниками громадськості смт Ратне та адміністрацією ліцею № 1 смт Ратне ім. В. Газіна Ратнівської селищної ради  відбудеться 26 липня 202¬¬2 року о 12.00 годині в актовому залі вказаного закладу освіти.     
 Пропозиції та зауваження по вищезазначеному питанню приймаються  від учасників такого обговорення в усній та письмовій формі під час зустрічей та у письмовій формі на поштову (44101 Волинська область, Ковельський район, смт Ратне, вулиця Центральна, 19) та електронні адреси Ратнівської селищної ради (ratnosel@ukr.net, ratnougp@ukr.net) протягом усього періоду громадського обговорення але не пізніше 17.00 години 18 травня 2023 року.

Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь