Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ратнівчани та гості селища, об’єднуючись, продовжують підтримувати українських військових

Дата: 25.07.2022 10:23
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Вчора, 24 липня 2022 року,  відбулась благодійна патріотична програма "РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ", переплетена різноманіттям концертних виступів різних творчих талантів, подібна українському вінку, наділеного магічно-патріотичним змістом. 

Розпочали патріотичну програму працівники КЗ "Центр культури та дозвілля" Ратнівської селищної ради, які своїм прониклим співом з перших нот влучили у саме серце глядача, адже з кожним виступом на очах багатьох слухачів наверталися сльози. До слова був запрошений очільник громади Віталій БІРУК, який висловив велику вдячність кожному захиснику за мирне небо, за мужність та відданість. Уклінно подякував батькам, дружинам, дітям кожного героя та всім, хто не лишився осторонь, а словом і ділом допомагав та продовжує допомагати на своєму фронті у такий надскладний час. Побажав мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій і сонячній Україні. Опісля виступу хвилиною мовчання вшанували всіх героїв громади, хто віддав найцінніше - своє життя через вторгнення ворога на рідну землю. Вони боролися і загинули за наше майбутнє, за дітей та мирних українців...
Пам’ятаємо! Не пробачимо! Переможемо!

А бойового духу, відчуття патріотизму та єднання додав виступ військового оркестру 6 прикордонного Волинського загону.  Оплески по мірі просування програми поступово посилювалися і ближче до фіналу переросли в бурхливі овації. Усі твори були виключно українського репертуару та патріотичного характеру, що запалювали в присутніх гордість за свою культуру, за свою землю і за народ.

І на цьому благодійна патріотична програма не завершилася, адже розпочався фестиваль патріотичної пісні "Заспіваймо пісню за Україну", що об'єднав усіх співочих жителів Ратнівщини, які продемонстрували художній рівень, оригінальність, сценічну культуру та майстерність виконання. А завершенням фестивалю і символом об'єднання   стало спільне виконання державного гімну України під акомпонування учениць Ратнівської дитячої музичної школи Тетяни Троцюк та Софії Заєць.  

Можливо, хтось вважає, що війна – не час для пісень. Але, насправді, часто саме пісні вели у бій, допомагали впоратися з емоціями в найскрутніші часи та піднімали бойовий дух. А українці, як ми знаємо, одна із найспівочіших націй у світі, і як бачимо сьогодні, пісня теж може стати зброєю. Наш обов'язок підтримувати і розповідати про тих, хто своєю мужністю стримує ворога та захищає наш спокій.
Тож завдяки небайдужим та бажанню допомогти воїнам-землякам було зібрано 18 797 гривень, що спрямовуватимуться на потреби військовослужбовців ЗСУ, які боронять кордони нашої країни.

Ратнівська селищна рада висловлює слова вдячності кожному, хто пітримав словом, ділом чи гривнею. 
 
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Людмила Гаврилюк,
секретар селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь