Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися заходи до Дня Державного Прапора України та 31-ї річниці Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2022 14:48
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

23 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора України біля адмінбудівлі Ратнівської селищної ради за участю селищного голови Віталія Бірука, працівників селищної ради та її виконавчого комітету відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України у супроводі Державного Гімну України. Почесне право підняти синьо-жовтий стяг було надано Мілані Семенюк, учениці 11 класу Ліцею N1 селища Ратне ім. В. Газіна та Олександру Кульбачинському, учню 11 класу  ЗОШ N2 селища Ратне.
24 серпня, з нагоди державного свята 31-річниці Дня Незалежності України селищний голова Віталій Бірук, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк, керівники управлінь, відділів, секторів виконавчого комітету селищної ради, установ та організацій селища поклали квіти до білборду «Герої Небесної Сотні» та Пам’ятної дошки загиблим захисникам України. Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували всіх тих, хто поліг за волю та незалежність України.

 На заходах до усіх присутніх з вітальним словом звернувся селищний голова Віталій Бірук: "...Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями. Вони спонукали до боротьби за незалежність. Наша держава і сьогодні виборює це право. А у серці кожного українця палає вогонь патріотизму та прагнення допомогти тим, хто змушений залишати свої домівки та їхати на війну.

Наша незалежність оплачується дорогою ціною - життями тих, хто боровся і бореться за ідею вільної України, адже вона, як повітря, якого не помічаєш, але без нього не можеш жити.
Ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.
     
 Вірю, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу держави, бо Україна – країна неймовірної краси, хоч і з важкою долею. Вона мужньо переносить випробування і кожен раз встає з колін, виховуючи нові покоління закоханих у рідний край лицарів правди та свободи.

Пам'ятаймо! Створити країну мрії ми можемо тільки разом".
 

ВІРИМО, ЗМОЖЕМО, ПЕРЕМОЖЕМО!

Сектор культури, молоді, спорту та туризму управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь