Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Я бачу світ серцем

Дата: 10.11.2022 20:44
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

10 листопада в приміщенні  Ратнівської селищної ради відбувся тематичний захід до Міжнародного дня сліпих «Я бачу світ серцем» .
Наша історія  величає тих людей, які, попри вади зору, змогли досягнути шалених висот і змінити світ на краще. Вони доводили і доводять усім, що втрата зору не заважає отримувати задоволення від життя і не створює перешкоди на шляху до досягнення мети. Адже незрячі бачать світ душевними очима, через свої відчуття. От і сьогодні в сесійній залі зібралися люди  універсальної обдарованості, високого гарту, духу і думки, незламної стійкості. Їхня життєва дорога є прикладом для тих, хто бачить очима фізично, проте часто не помічає очевидних речей, які можуть  відчути лише вони.
З вітальними словами до усіх присутніх звернулася заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк, яка побажала міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, тепла, оптимізму, благополуччя, силу духу і стійкості, мирного неба над головою, спокою в рідній нашій Україні.
Олена Яківна вручила подяки Ратнівського селищного голови за активну громадську діяльність, вагомий внесок у захист інтересів незрячих та з нагоди відзначення Міжнародного дня сліпих  Жолоб Олені Іванівні, Маркову Матвію Павловичу, Тищук Ганні Трохимівні. З нагоди свята усі учасники зібрання  отримали продуктові набори від Ратнівської селищної ради.
До привітань долучився голова Камінь-Каширської організації УТОС Леонід Іщик, який побажав всім любові до ближнього, до навколишнього світу, добра, милосердя, миру та подякував керівництву громади за турботу, організацію заходу.
Упродовж тематичного заходу свої музичні вітання винуватцям свята дарували  солісти Іван Юхимчук та Іван Лахтюк,  жіноче вокальне тріо «Серпанок».

КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь