Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віталій Бірук провів засідання виконавчого комітету

Дата: 16.11.2022 11:17
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

15 листопада селищний голова Віталій Бірук провів засідання виконавчого комітету. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Члени виконкому розглянули 22 питання.
У галузі житлово-комунального господарства прийняті рішення про надання дозволів на видалення зелених насаджень; про надання згоди на передачу автомобіля MERCEDES-BENZ UNIMOG U300 на баланс комунальної установи «Центр безпеки і життєдіяльності громади» Ратнівської селищної ради.
Зокрема, по земельних питаннях були прийняті такі рішення: про присвоєння адреси нежитловому приміщенню (шкільна їдальня) Ратнівської селищної ради; про присвоєння адрес об’єктам будівництва громадянам.
Під час засідання члени виконкому підтримали ряд рішень в галузі освіти: про дозвіл на передачу продуктів харчування для потреб військовослужбовців, дислокованих на території Ратнівської територіальної громади; про організацію роботи окремих дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти комунальної власності Ратнівської селищної ради.
Також було заслухано та затверджено членами виконавчого комітету Ратнівської селищної ради звіт про виконання фінансового плану комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради за 9 місяців 2022 року та звіт про виконання фінансового плану Ратнівського комунального госпрозрахункового проектно-виробничого архітектурно-планувального підприємства Ратнівської селищної ради за 9 місяців 2022 року.
З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.
Селищний голова Віталій Бірук запросив всіх присутніх у п’яницю в актову залу «Публічна бібліотека» , де відбудеться презентація Інвестиційного паспорта Ратнівської селищної територіальної громади розробленого за підтримки програми ULEAD з Європою.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь