Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася 21 позачергова сесія Ратнівської селищної ради

Дата: 02.12.2022 14:48
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

01 грудня відбулася 21 позачергова сесія Ратнівської селищної ради VIII скликання під головуванням селищного голови Віталія БІРУКА. На засіданні були присутні 19 депутатів, керівники закладів, установ селищної ради, старости старостинських округів, представники ЗМІ.

Традиційно на початку засідання хвилиною мовчання вшанували пам'ять цивільного населення та воїнів, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації. Після чого депутати розглянули 8 питань порядку денного, затвердивши Програму підтримки органів виконавчої влади у Ковельському районі на 2022 рік, Програму сприяння матеріально-технічного забезпечення для підрозділу радіотехнічних військ А1694, військової частини А1573, які дислокуються на території Ратнівської селищної ради у 2022 – 2023 році у новій редакції та внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Ратнівської селищної ради на 2021-2025 роки.
Основне питання про внесення змін до бюджету підтримано одноголосно. Зокрема виділено  кошти на програму мобілізації та заходи з територіальної оборони - 748,9 тис. грн, на придбання генераторів – 280,0 тис. грн, для оплати робіт з реконструкції електричних мереж з встановленням дизельної електростанції Ратнівській ЦРЛ – 415 тис. грн, Ратнівському ВУЖКГ для здійснення лізингового внеску по придбанню екскаватора навантажувача – 700,0 тис. грн та придбання автогрейдера – 6,5 млн. грн,  на паливо-мастильні матеріали, запчастини та придбання антиожеледної солі, КУ"Центр безпеки і життєдіяльності громади"– 300,0 тис. грн.
В результаті роботи з усіх 8 винесених питань прийняті рішення, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті селищної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь