Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Ратнівської селищної ради

Дата: 06.12.2022 16:23
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

5 грудня селищний голова Віталій Бірук провів засідання виконавчого комітету. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Члени виконкому розглянули 16 питань.
В першу чергу члени виконкому заслухали та затвердили звіти у галузі охорони здоров’я: про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради за  9 місяців 2022 року; про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради на 2022 рік; про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради на 2023 рік.; про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради на 2023 рік. У сфері житлово-комунального господарства затверджено звіт про виконання фінансового плану Ратнівського виробничого управління житлово-комунального господарства за 9 місяців 2022 року.
Далі секретар Ратнівської селищної ради Людмила Гаврилюк проінформувала присутніх про висунення кандидатури на присвоєння почесного звання «Мати - героїня».
Начальник відділу – головний бухгалтер відділу бухгалтерського та господарського забезпечення Виконавчого комітету Алла Палій доповіла про передачу гуманітарної допомоги, а саме: комунальному некомерційному підприємству «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради; управлінню гуманітарної політики Ратнівської селищної ради; відділенню стаціонарного догляду центру надання соціальних послуг Заболоттівської селищної ради; загальноосвітній школа І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. М. Заліпи; комунальному підприємству «Заболоттівський центр первинної медичної допомоги» Заболоттівської селищної ради; навчально-виховному комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Жиричі; комунальному підприємству «Ратнівський центр первинної медичної допомоги».
Начальник гуманітарної політики Ратнівської  селищної ради Віра Чернуха доповіла присутнім та подала на затвердження проєкт рішення про організацію роботи в закладах та установах освіти і культури комунальної власності Ратнівської селищної ради у грудні 2022 року.
Після цього члени виконавчого комітету заслухали звіт про роботу закладів культури Ратнівської територіальної громади, про який доповіла  завідувач сектору культури, молоді, спорту та туризму управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олена Горнік.
Заступник селищного голови Сергій Ковч проінформував членів виконкому про підготовку до проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків на території Ратнівської селищної територіальної громади та про затвердження проєктно-кошторисної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт частини приміщення адміністративного приміщення під ЦНАП по вул. Центральна, 19 в смт Ратне, Ковельського району, Волинської області».
Зокрема, по земельних питаннях були прийняті такі рішення: про присвоєння адрес об’єктам будівництва громадянам; про погодження громадянці створення штучної водойми; про затвердження акту обстеження нерухомого майна, що має ознаки безхазяйного, яке розташоване на території Ратнівської селищної ради; про надання дозволу на прочищення існуючого меліоративного каналу.
З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь