Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась щотижнева нарада

Дата: 12.12.2022 18:46
Кількість переглядів: 179

Фото без опису
Робочий тиждень розпочався щотижневою нарадою  з керівниками комунальних підприємств громади, секретарем ради, заступниками селищного голови, старостами та начальниками управлінь Ратнівської селищної ради  під головуванням селищного голови Віталія Бірука.
Одним із важливих питань життєдіяльності громади було подолання наслідків негоди, яка вирувала на вихідних. Сергій Ковч, заступник селищного голови доповів, що вся комунальна техніка відразу приступила до розчищення снігу, не тільки в селищі Ратне, а й по всіх старостинських округах громади. Також було залучено додаткову техніку по очистці снігу.
Станом на сьогоднішній ранок основні вулиці, тротуари були охоплені розчищенням. Однак, дзвінки жителів громади продовжують повідомляти, що на деяких провулках селища та сіл техніка ще не була. Ситуація контрольована і роботи по наслідках негоди продовжуються і сьогодні. Селищний голова Віталій Бірук доручив керівникам відповідних служб охопити розчищенням всі вулиці, провулки, тротуари селища та сіл старостинських округів.
Також на нараді підсумовано роботу за попередній тиждень та озвучені основні питання на поточний тиждень у підпорядкованих їм установах.
За підсумками наради Віталій Бірук дав доручення окремим посадовцям та керівникам структурних підрозділів в межах їх компетенції.
Керівництво Ратнівської селищної ради просить усіх жителів нашої громади з розумінням віднестися до ситуації, яка склалася після негоди.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь