Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Ратнівській селищній раді відбувся тематичний захід "Віддані професії"

Дата: 16.12.2022 20:02
Кількість переглядів: 122

У грудні свої професійні свята відзначають працівники органів судової системи, РАГСу, адвокатури, прокуратури, державної виконавчої служби та працівники архівних установ. Це свято – сильних, витривалих, гідних, справедливих, мудрих та дуже важливих для нашої країни людей. Працівникам цих сфер випала доля працювати у нелегкий та водночас такий важливий державотворчий період нашої історії, їхня місія почесна та надзвичайно складна, адже вона вимагає високого рівня знань, досвіду, відданості справі, наполегливості та постійного самовдосконалення.
З нагоди своїх професійних свят 16 грудня в сесійній залі Ратнівської селищної ради зібрались працівники суду, працівники органів РАГСу, адвокатури, прокуратури, державної виконавчої служби, архівних установ. 
До присутніх у залі звернувся Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, який привітав усіх з професійними святами та побажав кожному міцного здоров’я, сімейної злагоди, нових досягнень та благополуччя родинам. 
«Нехай на ваших життєвих і службових нивах зустрічаються тільки хороші і надійні люди, нехай завжди ваша правова позиція буде вірною, нехай від ваших рішень жителі нашої громади впевнено шукають справедливості та нехай верховенство права завжди панує серед жителів громади та України», - зазначив очільник громади.
Віталій Іванович подякував усім присутнім в залі за якісне, добросовісне, дбайливе обслуговування жителів громади та вручив подяки Ратнівського селищного голови: 

  • працівникам Ратнівського відділу Ковельської окружної прокуратури за сумлінну працю в органах прокуратури, вагомий внесок у справу зміцнення законності та правопорядку в Ратнівській громаді, захисту інтересів Української держави, конституційних прав та свобод громадян та з нагоди Дня працівників прокуратури; 
  • працівникам Ратнівського районного суду Волинської області за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у зміцнення авторитету судової влади, забезпечення прав і свобод громадян, з нагоди відзначення професійного свята Дня працівників суду; 
  • працівникам Ратнівського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Ковельському районі Волинської області, Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у роботу органів державної реєстрації актів цивільного стану та з нагоди відзначення професійного свята Дня працівників органів реєстрації актів цивільного стану України;
  • працівникам Ратнівського відділу державної виконавчої служби у Ковельському районі Волинської області, Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у реалізацію державної правової політики, захист прав і свобод громадян та з нагоди відзначення професійного свята Дня працівника державної виконавчої служби. 

Також селищний голова нагородив почесними грамотами Ратнівської селищної ради Фазан Ольгу Зінов’євну за активну громадянську позицію, високе почуття патріотизму, вагомий особистий внесок в розвиток волонтерського руху в Україні та з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера;

Токарську Віру Григорівну за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у зміцнення законності і правопорядку та з нагоди відзначення професійного свята Дня адвокатури України.


Чудовим доповненням тематичного заходу були музичні вітання працівників КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради.


Сектор культури, молоді, спорту та туризму управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь