Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Колядуй, Україно, колядуй наша земле

Дата: 09.01.2023 12:03
Кількість переглядів: 143

Різдво Христове - це одне із найважливіших свят для християн усього світу, яке сповнює наші душі добром та надією, вірою в те, що світло і правда завжди переможуть.  
8 січня   на площі біля комунального закладу «Центр культури та дозвілля» відбувся благодійний Різдвяний захід на підтримку Збройних сил України «Колядуй, Україно, колядуй наша земле» за участі народних аматорських колективів, окремих виконавців та колективів сільських закладів-філій Центру культури та дозвілля.
Усі учасники заходу об’єдналися, щоб своїми різдвяними піснями, колядками та щедрівками подарувати глядачам світло надії та єдності, прославити народження Ісуса Христа і благати його про мир в Україні та захист наших мужніх воїнів. Для всього світу сьогодні Україна звучить по новому, сильно, мужньо та незламно. По новому звучать пісні і колядки, які творять нас, українців. 
Під час благодійного заходу з новорічно-різдвяними вітаннями до усіх присутніх звернувся Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, який побажав жителям громади віри, єднання,тепла, міцного здоров’я, миру та впевненості у нашу перемогу.
Колядками та щедрівками щиро віншували колективи Центру культури та дозвілля- народна аматорська хорова капела, народний аматорський хор ветеранів праці «Журавлі», народний аматорський ансамбль пісні і музики «Ратнівські візерунки», народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Мелодія», народне аматорське жіноче вокальне тріо «Зорецвіт», жіночий квартет «Серпанок», аматорські колективи сіл Височне, Краска, Жиричі, Здомишель, Прохід, Сільце, окремі виконавці села Кортеліси та села Млинове.
Упровдовж заходу вдалося зібрати 10400 гривень, що вкотре доводить небайдужість людей до потреб української армії. Всі кошти будуть передані  нашим захисникам.
Тож продовжуймо колядувати і не даймо відібрати у нас радість різдвяного дива та зберігаймо наші прадавні традиції! Нехай Господь благословить наші домівки та родини на щастя і здоров’я. Ми - сильні! Ми - нація незламних!

Ми - непереможні! Христос народився! Славімо його!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь