Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 18.01.2023 10:10
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

16 січня 2023 року під головуванням Ратнівського селищного голови Віталія Бірука відбулось засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули 14 питань, які стосуються життєдіяльності громади.
Першим питанням порядку денного розглядалося Положення про квартирний облік громадян при виконавчому комітеті Ратнівської селищної ради.
Як будуть працювати в умовах воєнного стану окремі заклади освіти комунальної власності Ратнівської селищної ради доповідала начальник управління гуманітарної політики Віра Чернуха.
Про проєкт рішення виконавчого комітету про вжиття заходів за результатами обстеження та встановлення робочою групою причин виходу із ладу батарей системи опалення в ліцеї № 1 смт Ратне ім. В. Газіна Ратнівської селищної ради проінформувала заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк.
У сфері соціального захисту населення було підтримано ряд рішень: про затвердження тарифів на соціальні послуги, які надаються Комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради; про затвердження висновку про визначення місця проживання малолітньої дитини та встановлення порядку побачень з нею її батька.
Заступник селищного голови Сергій Ковч проінформував членів виконкому про запровадження трудової повинності та залучення працездатних осіб до виконання суспільно корисних робіт; про визначення видів громадських та оплачуваних суспільно корисних робіт, що виконуватимуться особами, на яких судом накладено адміністративне стягнення та кримінальне покарання у вигляді громадських робіт або адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт на 2023 рік; про надання Гірниківському ліцею Ратнівської селищної ради дозволу на видалення зелених насаджень та про продовження дії ордеру.
Завідувач сектору економіки, регіонального розвитку та залучення інвестицій Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Євген Савлук проінформував присутніх про погодження тарифу на послуги з перевезення пасажирів; про проведення позапланового періодичного контролю за виконанням умов договорів оренди нерухомого комунального майна та використання майна з оглядом об’єктів оренди.
По земельних питаннях були прийняті рішення про присвоєння адрес об’єктам будівництва громадянам.
З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь