Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вона  - наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна

Дата: 20.01.2023 17:36
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до Акту об'єднання цього дня Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину українську державу. Соборність невіддільна від державності, суверенітету й незалежності народу, які є фундаментом для побудови демократичної держави, запорукою виживання й існування нації.
 Напередодні Дня Соборності в залі засідань селищної ради  відбувся тематичний захід «Вона - наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна» за участю голови Ратнівської селищної ради Віталія Бірука, секретаря селищної ради  Людмили Гаврилюк, заступників голови Олени Антонюк та Сергія Ковча, керівників управлінь, відділів, секторів виконавчого комітету селищної ради, представників трудових колективів установ та організацій селища. 
Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв, що віддали своє життя у боротьбі за рідну Батьківщину.     
До учасників тематичного заходу звернувся Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, який привітав усіх присутніх з визначним днем нашої держави. " День Соборності - це свято, яке символізує об’єднання українських земель, це символ згуртованості та нашої боротьби, яка продовжується і сьогодні за  незалежність, за неподільність, за прагнення жити у вільній Україні. Соборність – це не лише пам’ять про спільне минуле, вона зобов’язує гуртуватися сьогодні, щоб здолати ворога, який зазіхає на наші землі», - зазначив  очільник громади. Віталій Іванович побажав жителям Ратнівської громади подальшої згуртованості, внутрішньої соборності для того, щоб спільно працювати над розвитком громади, нашої України і  виборювати непросту, але таку важливу для нас незалежність.
Під час заходу звучали патріотичні твори у виконанні народного аматорського жіночого вокального тріо «Зорецвіт», народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Мелодія» та жіночого вокального тріо «Серпанок» КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради. Всі учасники зібрання на завершення заходу виконали  Державний Гімн України.
Нині Україна продовжує боротьбу за незалежність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань. Цілісність держави буде цілковито відновлена тільки після того, як Україна звільнить усі території, захоплені ворогом. 
Соборність – мета Перемоги.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь