Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Моя 95-та весна...

Дата: 02.03.2023 08:16
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

У перший день весни селищний голова Віталій Бірук відвідав жительку с. Броди Панасюк Феодосію Оксентіївну, якій виповнилось 95! Вона із тих, хто день народження відзначає у високосний рік.

"Сердечно вітаю з ювілеєм! Майже століття життя позаду, тому бажаю багато, багато здоров’я, сил і спокою,  довгих літ щасливого та мирного життя. Нехай воно завжди наповнюється радістю від усвідомлення того, скільки важливих справ було зроблено за всі ці роки. Хай здоровими і щасливими зростають Ваші онуки та правнуки. Нехай у Вашій родині панує злагода і спокій, а оселя повниться достатком! Довгих і щасливих років життя до самого100-річчя", - побажав очільник громади, вручивши квіти та подарунки.

Кожна людина – це жива історія, зі своїми пережитими емоціями, труднощами та досягненнями… А їх за життя у Феодосії Оксентіївни було чимало. Народилася 29.02.1928 року  в сім'ї, де виховувалося п' ятеро дітей. Пережила війну, ховаючись з матір'ю в чорному лісі. Батька десь у 1948 році вивезли в Караганду, де і помер. У 1953 році вийшла заміж, народила 9 дітей! Має 21 онука та 31 правнука!
Ці світлі очі бачили війну в дитячому віці. На жаль, вона знову постукала у домівки кожного українця. Тож бажаємо Феодосії Панасюк більше не відчувати жахіття війни та якнайшвидше святкувати перемогу.
Нехай не забуваються приємні моменти життя і на душі завжди буде тепло та спокійно. Бажаємо міцного здоров’я, енергії і бадьорості до 100.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь