Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення процедури закупівлі

Дата: 09.03.2023 08:55
Кількість переглядів: 85

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» № 710 від 11.10.2016 року, Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради повідомляє наступну інформацію:
09.03.2023 року оприлюднене оголошення про проведення процедури закупівлі:
Назва предмета закупівлі - код ДК 021:2015: ДК 021:2015: 34140000-0 Великовантажні мототранспортні засоби (Вантажний лісовоз).
 Ідентифікатор закупівлі  UA-2023-03-09-009492-a
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Закупівля вантажного лісовоза зумовлена наявною потребою заготівлі деревини для опалення комунальних закладів та установ. 
В комунальних установах та закладах громади реконструювали котельні та встановили твердопаливні котли, таким чином освітні та інші комунальні установи та заклади опалюються дровами, що дає змогу економити витрати на комунальні послуги, а відтак економити бюджетні кошти. 
Саме з метою  якісного, швидкого виконання власних повноважень виконавчого органу місцевого самоврядування, щодо забезпечення належного утримання та ефективної експлуатації комунальних установ та закладів, забезпечення їх паливом, замовником було прийнято рішення про закупівлю вантажного лісовоза.
Крім того, в умовах воєнного стану вказаний вид транспорту буде використовуватися для виконання бойових завдань.  
Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю товару даного виду, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає потребам та вимогам замовника. 
Закупівля вказаного транспортного засобу з певними технічними і якісними характеристиками обґрунтована наявними потребами Замовника для забезпечення життєдіяльності населення і функціонування об’єктів інфраструктури Ратнівської селищної ради під час дії воєнного стану. 
Замовником враховано помірні експлуатаційні витрати транспортного засобу, що досить важливо при наявному фінансуванні, а також надійність, ефективність, продуктивність. 
В умовах воєнного стану вказаний вид транспорту буде використовуватися для виконання бойових завдань.  
Якісні, технічні характеристики визначено відповідно до особливостей такого виду  транспортних засобів, та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів.

- очікувана вартість: 1 000 000,00 грн з ПДВ. Очікувана вартість визначалась Замовником за результатом порівняння ринкових цін.
- розмір бюджетного призначення встановлений відповідно до  рішення селищної ради  від 28.02.2023  року № 24/67 «Про внесення змін до рішення Ратнівської селищної ради від 15.12.2022 року № 22/57 «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2023 рік».


Уповноважена особа                                                                                           Наталія Колєснік


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь