Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада з соціальними робітниками

Дата: 16.03.2023 13:52
Кількість переглядів: 346

Фото без опису

15 березня 2023 року відбулася нарада з соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома Комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Ратнівської селищної ради. Участь в нараді взяли заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк, директор комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Ратнівської селищної ради Ірина Костючик, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Олена Хомич, поліцейський офіцер громади, капітан поліції Юрій Лахтюк, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ковельського районного управління Головного управління ДСНС України у Волинській області Олександр Пінкевич.

Ключовими питаннями наради з якими виступили Олександр Пінкевич та Юрій Лахтюк були питання дотримання правил протипожежної безпеки в будинках самотніх і  одинокопроживаючих громадян, попередження поширення різних видів шахрайств та домашнього насильства серед осіб похилого віку.

Заступник селищного голови Олена Антонюк в своєму виступі зауважила на важливості співпраці соціальних робітників з старостами, зокрема щодо дотримання  правил безпеки в помешканнях пенсіонерів, які перебувають на обслуговуванні. Разом з тим, повідомила про можливість  залучення громадян до отримання послуги догляду вдома з диференційованою оплатою в разі, коли їх доходи перевищують 2 прожиткових мінімуми для осіб непрацездатного віку. 

Ірина Костючик наголосила соціальним робітникам на необхідності своєчасного виявлення громадян, які потребують догляду, якісного надання соціальних послуг жителям нашої територіальної громади, дотриманні вимог Державного стандарту догляду вдома та правил внутрішнього трудового розпорядку. 

На завершення наради практичний психолог Катерина Бірук провела для соціальних робітників групу взаємопідтримки з метою попередження їх емоційного вигорання. 

Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг" Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь