Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання виконавчого комітету Ратнівської селищної ради

Дата: 04.05.2023 10:56
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

Чергове засідання виконавчого комітету Ратнівської селищної ради, яке відбулося 1 травня, розпочалося із побажань міцного здоров’я, миру, злагоди, енергії, міцності духу старості Жиричівського старостинського округу Сергію Вашестюку з нагоди особистого свята. На такій позитивній ноті перейшли до розгляду питань порядку денного засідання, зокрема:

- про звільнення підприємця Шишло С.А. від орендної плати на період передачі орендованого підвального приміщення кінотеатру для облаштування найпростішого укриття. 

- про створення архітектурно-містобудівної ради, яка буде дорадчим органом для професійного колегіального розгляду й обговорення містобудівних, архітектурних та інженерних рішень містобудівної та проєктної документації;

 - про присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна (відповідно до поданих заяв): будівлі трансформаторної підстанції 10/0,4 кВ ЗТП-95; житловим будинкам громадян Ярошук В.М., Колотюк М.С.; об’єктам будівництва громадянам Тарасюк Т.С., Данилюк Ю.А., Шишику Б.С., виробничому будинку громадянки Антонюк О.В.;

- про надання дозволу на видалення зелених насаджень (згідно з поданими заявами громадян, на основі актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, та погодження державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища) надано дозвіл Савчук Н.І., Греметчуку В.О., Космін Т.І., Талашук Л.В., Олексюк Г.П., Демидюк І.П., Батурці М.В. та Бродівському ліцею. 

З метою забезпечення національної безпеки і оборони, профілактики можливих правопорушень та нещасних випадків серед військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших осіб члени виконкому одноголосно прийняли рішення про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива військовослужбовцям, які дислокуються на території Ратнівської громади.

Також обговорили питання про організацію роботи закладів та установ освіти і культури Ратнівської селищної ради у травні, яке стосувалося тих працівників, які не задіяні в організації освітнього процесу за змішаною формою навчання та у приготуванні гарячого харчування для військовослужбовців, які дислокуються в межах громади.

На розгляд виконавчого комітету було винесено питання про затвердження проєктно-кошторисної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт внутрішньогосподарської мережі Кортеліської осушувальної системи на території Кортеліського старостату Ковельського району Волинської області», що дозволить залучати додаткові кошти на проведення робіт та покращить якість сільськогосподарських угідь, якими користуються жителі округу, а також суб’єкти підприємницької діяльності.

З минулого року у громаді відбувається заготівля дров та щепи комунальною установою «Центр безпеки та життєдіяльності громади» спільно з працівниками комунальних установ та закладів, що дозволяє суттєво економити на закупівлі твердого палива, тому члени виконкому вчергове погодили передачу дров та щепи паливної на баланс Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради та навчальних закладів. За розрахунками економія складає 109 019 грн.

Також затвердили перелік та тарифи на платні послуги, які надаватимуться Центром безпеки та життєдіяльності не лише у нашій громаді. Тарифи та послуги оприлюднені на офіційному сайті громади.

Насамкінець члени виконкому заслухали звіти керівників медичних установ громади Михайла Бегаля та Ярослава Кулиніча про виконання фінансового плану підприємств за 1 квартал 2023 року, погодили зміни до фінансових планів на 2023 рік, що забезпечить надання медичної допомоги пацієнтам в умовах воєнного стану.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитись на сайті селищної ради, відповідно до чинного законодавства.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь