Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 30.05.2023 10:31
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

Під головуванням Ратнівського селищного голови Віталія Бірука відбулось чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто 29 питань порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади.
Зокрема, заслухали директора комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради Михайла Бегаля, який доповів про виконання фінансового плану за І квартал 2023 року.
Також розглянуто питання про уповноваження старости Гірниківського старостинського округу Івана Терещука на вчинення нотаріальних дій та дій щодо ведення погосподарського обліку.
Відповідно до поданих заяв присвоєно адреси: об’єктам нерухомого майна Ратнівського споживчого товариства, об’єктам будівництва громадянам: Котюх Ю. В, Пословській А. В., Ляху А. О., Ярошук Н. А.; погоджено створення штучної водойми громадянам Вавдіюк Н. В. та Дудці В. І. Також погоджено місця можливого розташування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та технічний паспорт вивіски.
Згідно з поданими заявами громадян, на основі актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, та за погодженням державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища надано дозвіл Юрчику Р. В. та Миронюк В. А. на видалення зелених насаджень. 
Для покращення благоустрою на території Жиричівського старостинського округу прийнято рішення про передачу трактора колісного марки КИЙ-14105 у тимчасове безоплатне користування комунальній установі «Центр безпеки і життєдіяльності громади» Ратнівської селищної ради.
Членами виконавчого комітету одностайно підтримані кандидатури Ятчук Наталії Адамівни, Брилюк Юлії Анатоліївни та Панасюк Лариси Степанівни, рекомендовані для представлення до присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».
З метою забезпечення централізованого вивозу сміття по населених пунктах громади було прийнято рішення про організацію укладення договорів щодо надання послуги з поводження з побутовими відходами у домогосподарствах смт Ратне, сіл Прохід, Старостине та Конище.
Важливе значення для розвитку інфраструктури громади має прийняття рішення про затвердження проєктно-кошторисної документації за робочими проектами з утримання вулично-дорожньої мережі в смт Ратне (вул. Каштанова, вул. Шевченка, вул. Серпнева, заїзд та виїзд з території автостанції смт Ратне, вул. Партизанська, вул. Лесі Українки, вул. Незалежності), утримання вулично-дорожньої мережі Кортеліського старостинського округу с. Млинове (вул. Броди, вул. Поліська), утримання вулично-дорожньої мережі Жиричівського старостинського округу с. Прохід (вул. Лесі Українки, вул. Молодіжна), утримання вулично-дорожньої мережі Здомишельського старостинського округу (с. Здомишель вул. Нова), що дозволить оголосити тендерні процедури щодо проведення належного утримання доріг громади.
Не менш важливим для розвитку населених пунктів громади та Кортеліського старостинського округу, зокрема, є прийняття рішення «Про затвердження проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт покрівлі та утеплення фасаду Млинівської гімназії Ратнівської селищної ради по вул. Брестська, 13 в с. Млинове Ковельського району Волинської області». Це дасть змогу розпочати процедуру тендерних закупівель та здійснити такі необхідні для функціонування закладу освіти заходи. Також у сфері освіти члени виконкому підтримали рішення про організацію роботи закладів та установ освіти і культури Ратнівської селищної ради у червні. Також прийняли рішення щодо відновлення освітнього процесу для вихованців груп середнього дошкільного віку Ратнівського дитячого ясла-садка №1, комунального закладу дошкільної освіти «Ратнівський дитячий ясла-сад №2», для вихованців груп старшого дошкільного віку підрозділу Конищенської гімназії, Здомишельського ліцею та Прохідського ліцею Ратнівської селищної ради.
З питань захисту прав дитини членами виконкому було підтримано такі рішення: про затвердження висновку органу опіки і піклування «Про визначення місця проживання неповнолітніх дітей з батьком»; «Про визначення місця проживання малолітньої дитини з матір’ю» та про відмову у наданні попереднього дозволу на реалізацію арештованого майна, право користування яким мають малолітні діти.
З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитись на сайті селищної ради, відповідно до чинного законодавства.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь