Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Танцювальний колектив «Ратнівчаночка» комунального закладу «Центр культурних послуг» Ратнівської селищної ради

Дата: 01.06.2023 09:27
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

Не існує людей, які не танцюють! Танцювати люблять всі - і дорослі і діти. Танець- це задоволення! Хоч раз у своєму житті людина має спробувати танцювати. Для когось це хобі переростає в професію, для іншого є чудовим способом розім’яти своє тіло після роботи, а для когось - це прояв думок, емоційного стану. Для реалізації цих потенційних можливостей і створюються танцювальні об’єднання та хореографічні колективи.
Ініціатором створення танцювального колективу «Ратнівчаночка» комунального закладу «Центр культурних послуг» Ратнівської селищної ради та його діючим керівником є творчий працівник цього закладу Олена Смальчук, яка працює над новими постановками, прагне до нових творчих вершин виконавської майстерності, створює цікаві хореографічні композиції.

Творче кредо колективу «Ратнівчаночка»: «Відчути позитивні емоції і дарувати радість глядачам».  Завдячуючи постійному пошуку, наполегливості та енергії Олени Смальчук колектив живе  змістовним творчим життям, з кожним роком зростає його виконавська майстерність. Репертуар презентує народні танці, сучасну хореографію, танцювально-театралізовані композиції. Головною метою роботи керівника танцювального колективу «Ратнівчаночка» є- навчити учасників  основам сучасного та народного танцювального мистецтва, дати їм необхідні знання, навички, танцювальну техніку, враховуючи їхні вікові особливості.    Також керівник дбає про дисципліну в колективі, заохочує активність і самостійність учасників, сприяє створенню атмосфери дружби, взаєморозуміння, підтримки, здійснює індивідуальний підхід до кожного учасника колективу. Щоб отримати хороший результат та досягти високого рівня виконавчої майстерності систематично проводить заняття колективу.

Протягом усього часу свого існування, колектив брав активну участь в урочистих концертах, тематичних заходах з нагоди  державних та професійних свят, відкритті головної ялинки селища. Виступ «Ратнівчаночки» з запальним українським танцем «Стукалка-грюкалка» був доповненням хорошого настрою та урізноманітненням програми концерту під час атестації  народних (зразкових) аматорських колективів . Саме у цьому танцювальному номері колектив набув свого неповторного стилю виконання - артистичного, запального, який відповідав характеру постановки.

Український народний танець «Рушники» - найперша композиція творчої діяльності колективу. Зачарований красою українського вбрання та рушників, зворушений глядач з ніжністю та щирими оплесками зустрів новостворений колектив «Ратнівчаночка». Приємною, чудовою музичною несподіванкою для глядацького залу був виступ учасників танцювального колективу в шоу балеті «Симпатяги». Святковий новорічний настрій колектив подарував на відкритті головної Новорічної ялинки селища, виконавши танець «Зимонька-зима».
Паралельно з діючим танцювальним колективом «Ратнівчаночка» була створена нова доросла танцювальна група «Намисто». Виконавши польку «Веселе прання» чудові, активні і талановиті учасники цього колективу зуміли передати характерний образ української жіночки - ґаздині та показати свою любов до народного танцю. У репертуарі уже є деякі напрацювання, і згодом, шановні глядачі знову зможуть побачити танцювальні  цікавинки цього колективу.

Всі успіхи та досягнення танцювального колективу «Ратнівчаночка» комунального закладу «Центр культурних послуг « Ратнівської селищної ради  стали можливими завдяки злагодженій роботі, енергійності та працелюбності учасників, однодумців. Під час наполегливої та систематичної роботи над постановкою танцювального номеру учасники колективу підтримують один одного і допомагають в разі потреби. Вони наполегливо удосконалюють свої хореографічні навички, цілеспрямовано йдуть до мети, вболівають під час виступів та просто отримують задоволення.

Хто не уявляє свого життя без танцю, у ритмі музики бажає відчути биття свого серця і море позитивних емоцій, покращити настрій та свій фізичний стан, образно, емоційно, жваво розкрити особливості своєї натури, запрошуємо до участі в танцювальному колективі «Ратнівчаночка»! Легка і приємна атмосфера доброзичливості та згуртованості будуть тільки підтримкою морального духу та доповненням вашого життя!

Телефонуйте на номер +380966478827 (Олена).



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь