Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звітування керівників закладів освіти триває

Дата: 13.06.2023 20:54
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

13 червня Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк, начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександр Денисюк, староста Здомишельського старостинського округу Людмила Гурська взяли участь у щорічному звітуванні директора Здомишельського ліцею, директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня    № 2 смт Ратне ім. М. Заліпи та директора ліцею № 1 смт Ратне ім. В. Газіна Ратнівської селищної ради.

Під час зустрічі у Здомишельському ліцеї батьків хвилювало позмінне навчання їх дітей, адже укриття, яке облаштоване на території закладу освіти розраховане до 50 осіб. Було оглянуто фундамент недобудованого приміщення сільської ради, що дасть можливість облаштувати найпростіше укриття площею 100 м² з метою щоденного охоплення очним навчанням здобувачів освіти 2023-2024 навчального року.
В ЗОШ № 2 смт Ратне ім. М. Заліпи селищний голова відмітив роботу директора закладу щодо пошуків шляхів переходу здобувачів освіти до змішаної форми навчання, використовуючи найпростіші укриття в селищі. Однак, проблема розширення найпростішого укриття, як і добудова закладу освіти залишається і надалі. При зустрічі з батьками було обговорено можливість використання укриттів ДЮСШ та ЦДЮТ, скорочення шляху евакуації учнів у разі сигналу повітряної тривоги. Віталій Бірук поінформував присутніх, що на сьогоднішній день проектно-кошторисна документація по реконструкції будівель закладу освіти з добудовою спортивного залу знаходиться на коригуванні в проектній організації та вивчається питання будівництва укриття на території закладу. Оглянули будівництво навісу для твердого палива.
Під час звітування директора ліцею № 1 смт Ратне ім. В. Газіна найбільше що хвилювало батьків – це відсутність власного найпростішого укриття на території освітнього закладу. Однак селищний голова зауважив, що на сьогоднішній день тривають роботи по облаштуванню найпростішого укриття до 50 осіб в приміщенні кінотеатру. Запевнив, що заклад освіти і надалі буде використовувати укриття публічної бібліотеки та підвальне приміщення кінотеатру. Розглянули питання облаштування місця для забору води пожежною машиною, ремонт котельні та перекриття даху закладу освіти.
Під час звітування керівників було обговорено питання розвитку громади, шляхи наповнення селищного бюджету та вирішення проблемних питань. Віталій Бірук подякував працівникам, учням та батькам за волонтерську діяльність та фінансову підтримку ЗСУ.
Зі звітами керівників можна буде ознайомитись на сайтах закладів освіти.
 

Управління гуманітарної політики Ратнівської  селищної ради



Коментарі:

Довгуцька Людмила
2023-06-14 15:59:12

За поважних причин я була відсутня на звіті, але хочу написати слова, які б сказала на 101 %. Коли я залишилась без роботи, то завдяки Катерині Павлівні увійшла до складу учителів ліцею. Саме за підтримки та віри в мене мудрої наставниці я досягла вершин у своєму професійному зростанні. Я залюбки йду на роботу, бо знаю, що тут створені комфортні умови для саморозвитку та самореалізації. Дякую, Катерино Павлівно, за ваш індивідуальний підхід до кожного з нас, за лояльне ставлення, за підтримку, за мудрі настанови. Ви-найкращий керівник, якого не бояться підлеглі, а бояться підвести. Терпіння Вам у нелегкій праці❤️❤️❤️ Ви-крута!!!!!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь