Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 06.07.2023 17:04
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

4 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто 39 питань порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади.

Зокрема, заслухали звіт про виконання бюджету Ратнівської селищної територіальної громади за І квартал 2023 року, погодилили звіт про виконання фінансового плану Ратнівського виробничого управління житлово-комунального господарства за 2022 рік та затвердили фінансовий план Ратнівського виробничого управління житлово-комунального господарства на 2023 рік.

Також розглянуто питання про внесення змін в рішення виконавчого комітету Ратнівської селищної ради від 24 лютого 2021 року № 17 «Про утворення адміністративної комісії при Виконавчому комітеті Ратнівської селищної ради, затвердження Положення про адміністративну комісію та покладення повноважень на право складання протоколів про адміністративні правопорушення» та про утворення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Виконавчому комітеті Ратнівської селищної ради.

Відповідно до поданих заяв присвоєно адреси житлових будинків: Гайдучику В.М., Мостепанюк Р.П., Сашку В.І., Мажулі В.П.; об’єктам будівництва громадян: Панасюка О.А., Байбуха І.М., Сидорука М.О., Ткачука А.В., Антонюка С.П., Кручика Ю.Ф.; погоджено створення штучної водойми громадянам Кушу Д.Д. та Морозу П.П. Також погоджено Ковальчук Я.С місця можливого розташування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. У зв’язку з відсутністю правових підстав для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності на земельних торгах прийнято рішення про демонтаж тимчасових споруд громадянам Тарасюк Т.С. та Ятчук М.М.
Члени виконкому погодили ТзОВ «Алуф Експорт» проведення робіт з очищення внутрігосподарських меліоративних каналів К-19, К-19-1, які розташовані за межами с. Здомишель Ковельського району. Це дасть можливість відновити пропускну здатність меліоративних каналів, підвищить ефективність використання осушених земель.

Для покращення благоустрою на території Гірниківського старостинського округу прийнято рішення про передачу трактора колісного марки КИЙ-14102  та тракторного самоскидного причепа марки 2-ТСП-6 у тимчасове безоплатне користування комунальній установі «Центр безпеки і життєдіяльності громади» Ратнівської селищної ради.Членами виконавчого комітету одностайно підтримано кандидатуру Ярошук Алли Володимирівни, рекомендованої для представлення до присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».
У зв’язку із проведенням коригування проєктно-кошторисної документації члени виконавчого комітету підтримали рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ратнівської селищної ради від 25.05.2023 №21 «Про затвердження проєктно-кошторисної документації за робочими проектами».
У сфері освіти члени виконкому підтримали рішення про відновлення освітнього процесу для вихованців груп старшого дошкільного віку дошкільного підрозділу Навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня- дитячий садок» села Жиричі, що дасть змогу дітям відвідувати дошкільний заклад та підготуватися до навчального року. Водночас підтримано рішення про організацію роботи закладів та установ освіти і культури Ратнівської селищної ради у липні. Також прийняли рішення щодо погодження використання приміщень для облаштування найпростіших укритів, а саме: ліцею №1 смт Ратне ім. В. Газіна Ратнівської селищної ради використання підвальних приміщень кінотеатру ім. В. Газіна та захисної споруди (ПРУ) Ратнівської публічної бібіліотеки-філії комунального закладу «Центр культурних послуг» Ратнівської селищної ради; загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. М. Заліпи - використання захисної споруди цивільного захисту Ратнівської дитячо- юнацької спортивної школи; Навчально-виховному комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Жиричі - використання цокольного приміщення будинку культури; Кортеліському ліцею імені Василя Корнелюка Ратнівської селищної ради - використання цокольного приміщення Кортеліської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

У сфері соціального захисту члени виконавчого комітету підтримали рішення про утворення притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, що дасть можливість забезпечити місцем безпечного тимчасового цілодобового перебування постраждалих осіб та надати постраждалим особам за місцем безпечного тимчасового цілодобового перебування комплексної допомоги (психологічних, соціально-побутових, соціально-медичних, інформаційних, юридичних та інших послуг) на основі оцінки їх потреб та індивідуального підходу до особи з урахуванням віку, статі, стану здоров’я, соціального становища.

З питань захисту прав дитини членами виконкому було підтримано рішення про звільнення від здійснення повноважень опікуна над малолітньою дитиною-сиротою.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на сайті селищної ради, відповідно до чинного законодавства.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь