Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтуванн технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Дата: 06.07.2023 17:13
Кількість переглядів: 72

О Б Ґ Р У Н Т У В А Н Н Я

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості предмета та/або розміру бюджетного призначення закупівлі щодо проведення закупівлі послуг: Утримання вулично-дорожньої мережі в смт Ратне вул. Партизанська Ковельського району Волинської області (ДК 021:2015:45230000-8: Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області; місцезнаходження: 44101, Волинська область, Ковельський район, селище міського типу Ратне, вулиця Центральна, будинок 19; код ЄДРПОУ – 44096289; категорія замовника – орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі: Утримання вулично-дорожньої мережі в смт Ратне вул. Партизанська Ковельського району Волинської області, код згідно національного класифікатора “Єдиний закупівельний словник” ДК 021:2015:45230000-8: Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь; ідентифікатор закупівлі UA-2023-07-03-010790-a.

Тип закупівлі: відкриті торги (з особливостями).

Строк надання послуг/виконання робіт: до 31.10.2023 року.
Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком вартості об’єкта будівництва, який знаходиться в складі розробленої та затвердженої проєктної документації «Утримання вулично-дорожньої мережі в смт Ратне вул. Партизанська Ковельського району Волинської області», виконаній відповідно до вимог чинних кошторисних норм України у будівництві “Настанова з визначення вартості будівництва”, затверджених наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 № 281 та інших нормативних документів. Дана норма закріплена у Наказі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».

Очікувана вартість предмета закупівлі становить 451 985,00 грн (чотириста п’ятдесят одна тисяча дев’ятсот вісімдесят п’ять грн 00 коп.) з ПДВ.    
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб замовника у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. 

Закупівля послуг із утримання вулично-дорожньої мережі в смт Ратне вул. Партизанська Ковельського району Волинської області здійснюється з метою забезпечення належної якості автомобільних доріг Ратнівської територіальної громади загального користування місцевого значення, згідно з державними будівельними нормами та стандартами, а також створення умов для безперервного, безпечного та зручного руху транспортних засобів. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проєктній документації «Утримання вулично-дорожньої мережі в смт Ратне вул. Партизанська Ковельського району Волинської області».

Проєктна документація затверджена рішенням виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області від 25.05.2023 № 121 зі змінами. 

В проєктній документації міститься детальний опис послуг, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих послуг. Послуги повинні надаватись згідно із затвердженим проєктом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проєктом, якості будівельних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проєктній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству. 

Обгрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення на об’єкт: Утримання вулично-дорожньої мережі в смт Ратне вул. Партизанська Ковельського району Волинської області, визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішенням Ратнівської селищної ради від 15.12.2022 № 22/57 «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2023 рік».


Уповноважена особа                                                                Анжела Неводнічик


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь