Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ми - разом, ми - єдині

Дата: 24.07.2023 18:34
Кількість переглядів: 1085

Фото без опису

Вчора в Парку культури та відпочинку відбувся благодійний захід «Ми – разом, ми - єдині» з нагоди Дня селища Ратне на підтримку Збройних Сил України, захисників, мужніх воїнів, які не жаліючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора.

 

Розпочалась програма з благодійної етнографічної ярмарки «Все – для перемоги!», на якій жителі та гості почастувалися запашним червоним борщем, ароматною рибною юшкою, картоплею «по-ратнівськи», козацьким кулішем, варениками та млинцями, салом, шкварками, пампушками, пирогами на іншими смачними стравами, що приготували працівники філій КЗ «Центр культурних послуг». Також працівники Ратнівського ліцею №1 та Ратнівського ліцею № 2 ім. М. Заліпи Ратнівської селищної ради пригощали різними солодощами та напоями. А Ратнівська публічна бібліотека-філія зачарувала своєю виставкою декоративно-ужиткового мистецтва «Спадок нації», де можна було зробити світлини та приміряти одяг козака та козачки, придбати ляльки-мотанки, ангелів перемоги тощо, що виготовили працівники бібліотеки-філії. Також для усіх діяла красива тематична фотозона від працівників Ратніського ЦДЮТ. Крім того неабияку увагу привертала благодійна патріотична фотозона від Наталії Мельничук.

А ще для відвідувачів працювали різні локації місцевих та приїжджих крафтярів, прикрас для волосся ручної роботи від Світлани Антонюк з с. Прохід, меду від пасічника Миколи Дордюка з с. Сільця-Млинівські та багато інших.

Благодійний концерт «Хай пісня миру лине над краєм» був присвячений славним воїнам – нашій гордості, взірцеві мужності, свідомості й самопожертви. Тим, кому довіряємо найдорожче, найсвітліше – мир! Працівники та аматори Центру культури та дозвілля за допомогою своєї «зброї» - слова та пісні не залишили байдужим жодного глядача, зуміли доторкнутися до душі та серця усіх присутніх.

Опісля концерту для усіх проводилась благодійна безпрограшна лотерея «У лотереї вигравай – ЗСУ допомагай!», яку організовано за благодійні подарунки місцевих підприємців, фермерів, нотаріусів та інших установ і організацій. Дякуємо усім спонсорам лотереї, адже цьогоріч вашої спонсорської допомоги виявилось більше ніж розкуплених лотерейних білетів!!! Тому частина подарунків розігруватиметься на найближчому благодійному заході.

У рамках благодійної програми проводився збір коштів для ЗСУ. Кожен мав можливість висловити свою активну громадянську позицію та долучитися до благодійного збору. Віримо, що підтримуючи українських бійців, ми вселяємо віру та робимо свій внесок для наближення миру та перемоги.

Отже, за цей день спільними зусиллями ми зібрали 107 205 гривень.

Безмежно вдячні за допомогу, підтримку та участь усім.
ТІЛЬКИ РАЗОМ, ТІЛЬКИ ДО ПЕРЕМОГИ!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь