Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний турнір з пляжного волейболу біля озера «Радожич» в селі Гірники

Дата: 31.07.2023 15:42
Кількість переглядів: 1160

Фото без опису

30 липня в селі Гірники на центральному пляжі озера « Радожич» відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу « Разом до Перемоги» на підтримку Збройних Сил України.

Перед початком змагань учасники хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять Героїв, які загинули за Україну та виконали усі разом Державний Гімн України.

Відкрив турнір староста Гірниківського старостинського округу Іван Терещук, який привітав всіх учасників змагань, висловив слова вдячності Збройним Силам України за можливість проводити такі заходи та займатись спортом. Іван Терещук побажав гравцям міцного здоров’я, успіхів, впевненості у боротьбі, божої охорони та перемоги. Староста запевнив усіх присутніх, що такий турнір буде проводитися щорічно та вніс пропозицію назвати його «На хвилях Радожича».

У благодійному турнірі взяли участь команди селища Ратне, Гірники, Прохід, Самари, Датинь, Річиця, Піски-Річицькі та команда « Видра» з села Видраниця. Гра була напруженою, цікавою, товаристською та справедливою.

У турнірному підсумку перше місце здобула команда села Річиця, друге місце виборола команда « Видра», а третє місце зайняла команда селища Ратне.

Команді – переможцю було вручено кубок та диплом, командам – призерам – дипломи, а гравці команд були нагороджені грамотами. 

Дякуємо усім командам за активну участь у благодійному турнірі з пляжного волейболу та кожному присутньому, хто завітав на спортивні змагання, під час проведення якого вдалося зібрати на підтримку Збройних Сил України 3315 гривень.

Щиро дякуємо нашим захисникам за кожен прожитий день, який наближає нас всіх до перемоги. Ми на своїй землі, вірмо нашим військовим, підтримуймо їх словом і ділом, єднаймося духовно, бо ми – українці.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь