Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча поїздка в заклади освіти громади

Дата: 01.08.2023 20:10
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

31 липня, селищний голова, Віталій Бірук спільно з начальником управління гуманітарної політики Ртанівської селищної ради Олександром Денисюком, завідувачем сектору з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Сергієм Бойком, старостою Кортеліського старостинського округу Миколою Корнелюком та старостою Гірниківського старостинського округу Іваном Терещуком здійснили огляд найпростіших укриттів закладів освіти з метою вивчення стану їх підготовки до використання у новому навчальному році.

У Млинівській гімназії Ратнівської селищної ради оглянули роботи, які проводяться щодо збільшення площі найпростішого укриття та облаштування внутрішнього санвузла. Селищний голова відзначив керівника закладу щодо організації облаштування стяжки підлоги в укритті власними силами працівників гімназії.

В Корлеліському ліцеї імені Василя Корнелюка Ратнівської селищної ради оглянули облаштований другий вихід з найпростішого укриття, що дасть змогу у 2023-2024 навчальному році охопити змішаною формою навчання всіх учнів та вихованців ліцею.

Тривають роботи щодо облаштування найпростішого укриття на території Височненської гімназії Ратнівської селищної ради працівниками закладу. Це єдиний заклад освіти громади, здобувачі освіти якого навчались за дистанційною формою. Облаштування найпростішого укриття дозволить навчатись усім учням за змішаною формою навчання у новому навчальному році.

Віталій Бірук відмітив належну роботу керівників Сільцевської гімназії та Бродівського ліцею по утриманню споруд цивільного захисту. Доручив керівнику Бродівського ліцею вирівняти наявну бетонну підлогу в частині укриття.

Селищний голова дав завдання директору Гіриниківського ліцею замінити дерев’яну  підлогу в укритті на бетонну стяжку з метою недопущення підтоплення грунтовими водами та вивчити питання розширення укриття.
Віталій Бірук запевнив керівників у фінансовій підтримці щодо облаштування найпростіших укриттів.


Управління гуманітарної політики 
Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь