Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Ратне відбулись заходи до Дня молоді

Дата: 14.08.2023 20:04
Кількість переглядів: 1068

Фото без опису

12 серпня в Україні відзначається День молоді, з цієї нагоди  в парку відпочинку селища Ратне 13 серпня відбулись благодійні заходи на підтримку Збройних Сил України.

В першій половині дня розпочались спортивні змагання - благодійний турнір з пляжного волейболу та змагання з великого тенісу, перед початком яких учасники вшанували хвилиною мовчання  полеглих українських воїнів, які загинули в боротьбі проти російського агресора та виконали Державний Гімн України.

Учасників заходів та всіх присутніх з Днем молоді привітала заступник Ратнівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олена Антонюк, яка побажала міцного здоров’я, добра, успіхів, невичерпної енергії, впевненості та неодмінної перемоги. Олена Яківна висловила слова вдячності Збройним Силам України за кожен прожитий день, за можливість проводити такі потрібні заходи та віру в нашу перемогу.

У  турнірі з пляжного волейболу взяли участь вісім команд, у підсумку змагань перше місце здобула команда « Видра- Датинь», друге місце виборола команда селища Ратне « Ліга змін», а третє місце зайняла команда Ратне-2.

Змагання з великого тенісу у Ратне відбувались вперше, гравці наполегливо змагались протягом цілого дня.  У напруженій боротьбі перше місце отримав Михайло Ліщук, друге місце – Артем Сілік, третє місце - Максим Філюк.

По завершенню спортивних заходів заступником Ратнівського селищного голови  Оленою Антонюк   були вручені кубки та дипломи переможцям, а усім гравцям  грамоти.

В післяобідню пору працівники  комунального закладу «Центр культурних послуг» Ратнівської селищної ради провели благодійну акцію «Заспіваймо пісню за Україну», де молоді обдаровані виконавці громади могли виконати пісню, отримати досвід концертних виступів та долучитись до допомоги Збройним силам України.

На початку заходу ведуча нагадала, що триває повномасштабна війна проти російського агресора і нам як ніколи потрібно згуртуватися для допомоги та підняття бойового духу   нашим захисникам. Також вона привітала молодих людей з їхнім святом, адже саме їм будувати майбутнє нашої незалежної та незламної держави, відроджуючи кожен клаптик української землі, понівечений війною.

В благодійній акції прозвучали пісні у виконанні творчих колективів комунального закладу «Центр культурних послуг» Ратнівської селищної ради, талановитих молодих виконавців нашої громади та солістки будинку культури села Замшани із сусідньої Забродівської громади Олени Корецької.

Свої таланти продемонстрували Антоніна Харківець, Ангеліна Адескаліце, Ангеліна Бурчак, Іванна Антонюк, Дарина Назарук, Софія Харкевич, Богдана Полівода, Микола Ковч, Аліна Павлючик, Юлія Жолоб, Юлія Фіщук, Олена Корецька та колективи «Центру культурних послуг»: народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Мелодія», народне аматорське жіноче тріо «Зорецвіт», жіночий вокальний колектив «Серпанок» та дует у складі Олени Ленартович та Катерини Харкевич. Виступи цих людей ще раз довели, що Україна має майбутнє.

Мистецьким відкриттям заходу став вокально-інструментальний ансамбль «Радожич»  із села Гірники ( керівник Василь Гурський). Хлопці виконали пісню із репертуару гурту Скрябін «Сам собі країна» та пісню «Радожич», яку написав житель села Гірники Віктор Осіюк.

Також цього дня на озері Озюрко Камінь-Каширської територіальної громади жіноча та чоловіча команди з селища Ратне взяли активну участь у VI обласному благодійному фестивалі з пляжного волейболу на кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення « Спорт для всіх». Команди Ратнівської громади зайняли призові треті місця,  гравці були нагороджені дипломами, медалями та кубками.                                                     
Дякуємо всім тим, хто взяв активну участь у благодійних заходах з нагоди Дня молоді, під час проведення яких вдалося зібрати на підтримку Збройних Сил України 4485  гривень. Молодим спортсменам та  творчим виконавцям зичимо надалі вдосконалювати  свої спортивні досягнення, артистичні навички та  розвивати свої таланти.

Бажаємо жаданої Перемоги! Все буде Україна!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь