Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні питання роботи дошкілля громади

Дата: 15.08.2023 15:53
Кількість переглядів: 786

Фото без опису

14 серпня 2023 року відбулась онлайн-нарада керівників закладів освіти  Ратнівської селищної ради по підготовці до нового навчального року  закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти. Участь у нараді взяла Олена Антонюк, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Під час наради було обговорено режим роботи закладів, наповнюваність груп та організацію харчування вихованців в умовах воєнного стану. Особлива увага акцентувалась  на завершенні робіт з підготовки найпростіших укриттів, адже в сьогоднішніх умовах це є основною умовою для очної роботи всіх закладів освіти.
Олександр Денисюк, начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради, повідомив результати проведеного анкетування батьків  щодо організації роботи закладів дошкільної освіти в селищі Ратне, проведеного з метою вивчення та якомога ширшого врахування інтересів та запитів батьків. За підсумками опитування 70% батьків  вихованців  КЗ ДО «Ратнівський дитячий ясла-садок №2» та 59% батьків вихованців Ратнівського дитячого ясла-садка №1 висловили бажання щодо  8-годинного режиму роботи закладів освіти. Надалі питання комплектування груп в закладах дошкільної освіти селища Ратне, з урахуванням безпекових умов, буде обговорено з керівниками закладів для напрацювання пропозицій по організації освітнього процесу вихованців.

На сьогоднішній день  розроблене єдине перспективне  4-тижневе меню на осінній період, яке знаходиться на погодженні в Держпродспоживслужбі.

Рішення щодо організації роботи дошкільних підрозділів гімназій та ліцеїв, закладів дошкільної освіти буде прийняте на черговій сесії Ратнівської селищної ради.  


Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь