Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч з керівниками закладів дошкільної освіти селища Ратне

Дата: 16.08.2023 21:44
Кількість переглядів: 645

Фото без опису

15 серпня 2023 року відбулась нарада з керівниками закладів дошкільної освіти селища Ратне щодо комплектування груп та організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти з урахуванням безпекових умов. У нараді взяла участь Олена Антонюк, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради. На сьогодні у Ратнівському дитячому ясла-садку №1 наявні три найпростіші укриття місткістю до 150 осіб. У КЗ ДО «Ратнівський дитячий ясла-садок №2»  найпростіше укриття розраховане до 50 осіб. 

Олена Антонюк під час обговорення зазначених питань звернула увагу, що  пропозиція, зазначена в анкетуванні батьків, щодо 4-годинного режиму роботи закладів дошкільної освіти, яка, проте, не знайшла достатньої підтримки серед батьків, дала б  можливість охопити  більшу кількість дітей  та залучити до освітнього процесу не лише вихованців  груп старшого і середнього віку, а й груп молодшого та раннього дошкільного віку.

Керівникам закладів освіти було рекомендовано провести роз’яснювальну роботу з батьками щодо організації освітнього процесу для вихованців старшого та середнього дошкільного віку з 8-годинним  режимом роботи та організацією харчування в умовах воєнного стану.

Зважаючи, що у КЗ ДО «Ратнівський дитячий ясла-садок №2»  найпростіше укриття розраховане до 50 осіб, Олександр Денисюк запропонував тимчасово розмістити групи середнього дошкільного віку КЗ ДО «Ратнівський дитячий ясла-садок №2» у Ратнівському дитячому  сла-садку №1. Крім того, було обговорено питання охоплення дошкільною освітою дітей  молодшого та раннього дошкільного віку, обоє батьків яких працюють.
У зв’язку з обмеженою кількістю місць, на нараді було акцентовано увагу на необхідності забезпечення керівниками закладів щоденного контролю і аналізу відвідування та доукомплектовувати групи вихованцями інших вікових категорій.
 

Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь