Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий навчальний рік розпочато!

Дата: 01.09.2023 17:07
Кількість переглядів: 958

Фото без опису

Щороку 1-го вересня в перший день осені всі освітяни, школярі та їхні батьки відзначають День Знань. На жаль, у 2023 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують здобувати нові знання та навички, досягати нових результатів та впевнено крокувати вперед.

Сьогодні в закладах освіти Ратнівської селищної ради відбулись урочисті лінійки. Наявність найпростіших укриттів дасть можливість навчатись у змішаній формі навчання 3 723 здобувачам освіти громади. Лінійки розпочались із загальнонаціональної хвилини мовчання, Державного Гімну України та підняття Державного прапора України дітьми загиблих захисників України. Святкової атмосфери додали вишиванки, які одягнули учні, педагоги та батьки.

Безперечно, найбільш хвилюючим свято першого дзвоника було для  першокласників. 296 учнів переступили поріг школи вперше, і саме для них розпочнеться нове та незвідане шкільне життя. Для 277 одинадцятикласників цей навчальний рік буде завершальним.

Ратнівський селищний голова Віталій Бірук та начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександр Денисюк побували на урочистій лінійці у Ратнівському ліцеї № 2 ім. М. Заліпи. 
Звертаючись до присутніх Віталій Бірук привітав з початком нового навчального року, подякував за підтримку Збройних Сил України, побажав всім учням успішного навчального року, а педагогам - мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі. А головне – навчатись у мирній, незалежній Україні. Ратнівська селищна рада робить все для того, щоб сприяти створенню безпечного освітнього середовища у часи героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню.

Олександр Денисюк зазначив, що наперекір війні ми розпочинаємо навчальний рік в очному форматі.  Тож нехай він відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами учнів, батьків – гордістю за своїх дітей.

Селищний голова Віталій Бірук від виконавчого комітету Ратнівської селищної ради, депутатського корпусу та управління гуманітарної політики подарував закладу освіти комплект музичного обладнання та вручив директору Ігорю Рудчику Почесну грамоту управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації за безпечну організацію проведення національного мультипредметного тесту 2023 року.
Тож нехай новий 2023-2024 навчальний рік буде переможним!


Управління гуманітарної політики
Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь