Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Дата: 05.09.2023 15:15
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості предмета та/або розміру бюджетного призначення закупівлі щодо проведення закупівлі послуг: Поточний ремонт частини існуючої будівлі для облаштування притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі за адресою: с. Кортеліси, вул.. Михайловського, 14 б Ковельського району Волинської області ,за кодом ДК 021:2015 – 45450000-6 «Інші завершальні будівельні роботи». 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія: Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області; місцезнаходження: 44101, Волинська область, Ковельський район, селище міського типу Ратне, вулиця Центральна, будинок 19; код ЄДРПОУ – 44079017; категорія замовника – орган місцевого самоврядування. 

Назва предмета закупівлі: Поточний ремонт частини існуючої будівлі для облаштування притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі за адресою: с. Кортеліси, вул.. Михайловського, 14 б Ковельського району Волинської області ,за кодом ДК 021:2015 – 45450000-6 «Інші завершальні будівельні роботи»
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-01-009628-a
Тип закупівлі: відкриті торги з особливостями.
Строк надання послуг/виконання робіт: до 31.12.2023 року. 

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком вартості об’єкта будівництва, який знаходиться в складі розробленої та затвердженої проєктної документації «Поточний ремонт частини існуючої будівлі для облаштування притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі за адресою: с. Кортеліси, вул. Михайловського, 14 б Ковельського району Волинської області», виконаній відповідно до вимог чинних кошторисних норм України у будівництві “Настанова з визначення вартості будівництва” та “Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво”, затверджених наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 № 281 та інших нормативних документів. Дана норма закріплена у Наказі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі». 

Очікувана вартість предмета закупівлі становить 2`602`982.00  грн (два мільйони шістсот дві тисячі дев’ятсот вісімдесят дві грн 00 коп.) з ПДВ. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб замовника у закупівлі з урахуванням вимог законодавства.  

Закупівля послуг «Поточний ремонт частини існуючої будівлі для облаштування притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі за адресою: с. Кортеліси, вул.. Михайловського, 14 б Ковельського району Волинської області» здійснюється з метою облаштування притулку для забезпеченняякісних і комфортних умов перебування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.  

Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проєктній документації  «Поточний ремонт частини існуючої будівлі для облаштування притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі за адресою: с. Кортеліси, вул.. Михайловського, 14 б Ковельського району Волинської області». 

Проєктна документація затверджена рішенням виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області від 14.07.2023р. № 189.  

В проєктній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні надаватись згідно із затвердженим проєктом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проєктом, якості будівельних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проєктній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.  

Обгрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення на об’єкт «Поточний ремонт частини існуючої будівлі для облаштування притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі за адресою: с. Кортеліси, вул.. Михайловського, 14 б Ковельського району Волинської області»., визначений виходячи з Протоколу засідання Комісії з питань надання у 2023 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціальних служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Волинської обласної державної адміністрації  №1 від 24.07.2023року. 

Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь