Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали газовиків з професійним святом

Дата: 08.09.2023 19:43
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

8 вересня напередодні Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості заступник Ратнівського селищного голови Олена Антонюк від імені селищного голови, депутатського корпусу та працівників Виконавчого комітету привітала з професійним святом усіх працівників Ратнівського відділення АТ "Волиньгаз", висловивши вдячність за допомогу у зборі коштів для ЗСУ, напружену працю, та побажала міцного здоров’я, професійних успіхів, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні та неодмінної перемоги.  

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості нагороджено почесними грамотами Ратнівської селищної ради Козловського Івана Івановича - майстра групи з припинення та відновлення розподілу природного газу Ратнівського відділення АТ "Волиньгаз" та Бідзюру Наталію Михайлівну - слюсара з експлуатації та ремонту підземних газопроводів 4 розряду групи КПО служби контролю за виробництвом Ратнівського відділення АТ "Волиньгаз". 

До вітань долучився і керівник Ратнівського відділення АТ "Волиньгаз" Анатолій Тарасюк, який подякував присутнім за належну роботу та побажав добра, миру, злагоди у родинах, здійснення всіх мрій та задумів.

Ми щиро вітаємо колектив Ратнівського відділення АТ "Волиньгаз" та бажаємо, щоб доля збагачувала вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Щоб людська повага і визнання крокували поруч з вами щодня, а ваше життя було багатим на радісні та світлі події.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь