Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня фізичної культури і спорту - благодійний захід на підтримку ЗСУ

Дата: 09.09.2023 10:07
Кількість переглядів: 917

 

Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту.
В рамках його відзначення у Ратнівській територіальній громаді відбувся благодійний спортивний захід на підтримку Збройних Сил України, який розпочався велопробігом «Об’єднані спортом» та зібрав людей різних професій - службовців місцевого самоврядування, працівників освіти, культури та всіх охочих жителів громади. Маршрут проліг від приміщення Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи до села Гірники, де на березі мальовничого озера Радожич відбулись спортивні змагання. Учасники хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників України та виконали Державний Гімн України. 

Від імені Ратнівського селищного голови Віталія Бірука  з Днем фізичної культури і спорту привітала присутніх заступник селищного голови Олена Антонюк. Олена Яківна зазначила, що спорт є запорукою здорової та сильної нації, важливим фактором формування незламних захисників Вітчизни, подякувала Збройним Силам України за можливість проводити спортивні заходи. За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, популяризацію здорового способу життя, активну громадянську позицію, відданість справі, участь у спортивно-масових заходах та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Олена Яківна вручила почесні грамотиРатнівської селищної ради :

  • Тарасюк Аллі Леонтіївні, тренеру- викладачу з волейболу Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи;
  • Ракубовчуку Данилу Івановичу, учаснику всеукраїнських, обласних, районних спортивних змагань з шахів;
  • Коротинській Валентині Пегасівні, голові Ратнівського районного осередку інвалідів, активістці інваспорту, учасниці обласних, районних турнірів та фестивалів серед осіб з інвалідністю;
  • Ващуку Дмитру Васильовичу, активному учаснику спортивних змагань Гірниківського старостинського округу.

До вітань доєднався начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександр Денисюк, який побажав усім здоров’я, спортивних та життєвих перемог, плідної праці, успіхів у всіх звершеннях та вручив грамоти управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради за особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на території Ратнівської територіальної громади, утвердження здорового способу життя , активну життєву позицію, участь у спортивно-масових заходах та з нагоди Дня фізичної культури і спорту:  

  • Шевченко Катерині Адамівні, активістці інваспорту, учасниці обласних, районних турнірів та фестивалів серед осіб з інвалідністю; 
  • Михалевич Лідії  Василівні, активістці інваспорту, учасниці обласних, районних турнірів та фестивалів серед осіб з інвалідністю;
  • Кондратюк Юлії Анатоліївні, активній учасниці спортивних змагань  Здомишельського старостинського округу;
  • Літвіну Івану Васильовичу, активному учаснику спортивних змагань Кортеліського старостинського округу;
  • Аврамуку Олександру Анатолійовичу, директору Жиричівського ліцею Ратнівської селищної ради, активному учаснику спортивних змагань;
  • Новохацькому Івану Сергійовичу, учаснику обласних змагань з гирьового спорту.

За активне сприяння розвитку спортивного руху серед населення громади грамотами управління гуманітарної політики відзначено Терещука Івана Феодосійовича, старосту Гірниківського старостинського округу та Вашестюка Сергія Петровича, старосту Жиричівського старостинського округу.

Після завершення урочистостей відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу, спортивні змагання з дартсу та стрільба з пневматичної гвинтівки. Змагання проводилися протягом дня, були емоційними, видовищними, цікавими та напруженими. Всі учасники, а їх було багато, отримали задоволення, проявили високий інтерес до спорту та фізкультурно-оздоровчих заходів.

По завершенні відбулося відзначення переможців. У благодійному турнірі з пляжного волейболу перше місце здобула команда у складі Антона Альберди та Вікторії Ващук , друге місце вибороли Андрій Лісовський та Валентина Гаврилюк, третє місце зайняли Дмитро Середюк та Олена Назарук, які були нагороджені дипломами та медалями.

Переможцями у спортивних змаганнях з дартсу серед жінок стали: Людмила Ковч (І місце), Алла Палій (ІІ місце), Леся  Гаврилюк (ІІІ місце), серед чоловіків здобули: І місце - Володимир Остапук, ІІ місце-Олександр Лінчук, ІІІ місце - Роман Кіпень. У стрільбі з пневматичної гвинтівки І місце посів Іван Антонюк, ІІ місце здобув Леонтій Ліщук, ІІІ місце виборола Ангеліна Свиридюк.

Під час проведення благодійного заходу зібрано 4200 гривень, які будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України.

Щиро дякуємо всім активістам спорту, прихильникам фізкультурно-спортивного руху за сприяння популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту, бажаємо невичерпного оптимізму, наснаги, наполегливості та перемог!

     Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

 

#Допомога ЗСУ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь