Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Акція «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!»

Дата: 18.09.2023 17:09
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

У той час, як російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенітет, нищать нашу спадщину та природу, ми продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Жителі Ратнівської територіальної громади та учнівська молодь об'єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону. 
Задля формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання природних ресурсів у нашій громаді триває акція «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!».

Згідно з розпорядженням Ратнівського селищного голови Віталія БІРУКА в рамках Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» керівників підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, закладів охорони здоров’я, освіти, культури зобовʼязано до 22 вересня організувати прибирання власних, прилеглих територій, зелених зон Ратнівської територіальної громади.

В ці дні особлива увага керівників та колективів комунальних підприємств, установ та організацій має бути звернута на впорядкування території кладовищ, пам’ятників, обелісків, братських могил, місць поодиноких поховань, організацію роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ, прибирання сміття та побутових відходів уздовж вулиць та доріг населених пунктів громади.

Цьогоріч вперше, за ініціативою Ратнівського селищного голови, серед комунальних установ Ратнівської селищної ради з 02 по 06 жовтня 2023 року буде проведений конкурс зі збору пластикових пляшок та склотари. За результатами конкурсу будуть визначені колективи-переможці, а для розвитку матеріально - технічної бази цих установ передбачено виділення коштів за зайняте:
1-ше місце -25000грн;
2-ге місце -15000 грн;
3-тє місце -10000 грн.

Подбаймо про чистоту в нашій громаді! Це унікальна можливість спільно працювати над створенням чистого та здорового навколишнього середовища для нас і майбутніх поколінь. Давайте разом робити свій внесок у збереження нашої прекрасної громади і планети загалом!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь