Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безпечна громада

Дата: 19.09.2023 15:41
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

Сьогодні, коли основні зусилля держави, громади і всіх українців спрямовані на підтримку та зміцнення Збройних Сил України, у Ратнівській громаді приділяється суттєва увага і питанням внутрішньої безпеки, зокрема посиленню контролю за безпековою ситуацією на дорогах.

За дорученням селищного голови Віталія Бірука 18 вересня заступник селищного голови Сергій Ковч провів робочу зустріч з поліцейськими офіцерами Ратнівськоі селищної ради Юрієм Лахтюком та Андрієм Корецьким задля напрацювання додаткових превентивних заходів у сфері безпеки дорожнього руху.

Учасники зустрічі проаналізували стан дорожнього покриття й дорожніх знаків на території громади, визначили небезпечні ділянки доріг та розглянули потребу заміни ( реставрації ) пошкоджених дорожніх знаків та встановлення додаткових засобів регулювання дорожнього руху. В результаті було напрацьовано перелік дорожніх знаків, заміна яких є вкрай необхідною і буде поступово проведена. Також за наслідками зустрічі заступник селищного голови дав термінове доручення старостам старостинських округів подати інформацію щодо наявності пішохідних переходів та знаків «Увага! Діти!» біля навчальних закладів, що є вкрай актуальним з огляду на відновлення освітнього процесу. Слід відзначити оперативність реагування старост, оскільки вже сьогодні ними подана потреба на встановлення попереджувальних знаків. Тож наразі готується запит на Службу місцевих автомобільних доріг у Волинській області щодо необхідності їх встановлення.

Моніторинг аварійно - небезпечних ділянок руху та заходи, спрямовані на зменшення аварійності та підвищення безпеки руху, продовжуватимуться в громаді і надалі.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь