Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога ЗСУ - внесок у Перемогу

Дата: 19.09.2023 17:31
Кількість переглядів: 778

Фото без опису

​​​​​​Потреби Збройних Сил України сьогодні життєво важливі для нашого суспільства. Від нашої єдності, фінансової та моральної підтримки воїнів, які виборюють нашу свободу і незалежність, залежить майбутнє кожного українця і держави загалом. Підтримка військовослужбовців - основний пріоритет у роботі Ратнівськоі селищної ради. 
В серпні 2023 року до селищної ради  надійшло звернення від військової частини А 7028 про надання допомоги у вигляді екскаватора – навантажувача для потреб військових.

Для вирішення цього питання розпорядженням Ратнівського селищного голови Віталія Бірука було скликано позачергову сесію. 16 серпня 2023 року депутати одностайно підтримали виділення з бюджету Ратнівської селищної територіальної громади 5 мільйонів гривень  на придбання зазначеної техніки. Після проведення тендерних процедур вдалося закупити  новий  екскаватор - навантажувач JCB 4CX SITEMASTER  за 4997000,00 гривень. Розуміючи важливість та невідкладність поставки техніки нашим захисникам, селищним головою знову скликана позачергова сесія, яка відбулась сьогодні. На ній депутати прийняли рішення про передачу придбаного екскаватора - навантажувача для виконання завдань з інженерно- земляних робіт військовій частині А7028. Тож після оформлення необхідних документів транспортний засіб вирушить на фронт. Впевнені, що техніка слугуватиме нашим захисникам і допомагатиме виконувати бойові завдання. 

Віталій Іванович висловив вдячність депутатському корпусу та всім, хто долучається до справ на користь ЗСУ. «Ми на цьому не зупиняємось. У єдності наша сила! Працюємо далі!»-зазначив селищний голова.

#допомога ЗСУ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь