Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі щодо проведення закупівлі послуги: «Поточний ремонт (облаштування найпростішого укриття) об’єкту незавершено

Дата: 21.09.2023 09:42
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області; місцезнаходження: 44101, Волинська область, Ковельський район, селище міського типу Ратне, вулиця Центральна, будинок 19; код ЄДРПОУ – 44096289; категорія замовника – орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі: «Поточний ремонт (облаштування найпростішого укриття) об’єкту незавершеного будівництва в с. Здомишель Ковельського району Волинської області» (код ДК 021:2015: 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи).
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-15-005289-a.
    Тип закупівлі: відкриті торги (з особливостями).
Термін завершення надання послуг – до 31.12.2023 р.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком вартості будівництва, який знаходиться в складі розробленої та затвердженої проєктної документації «Поточний ремонт (облаштування найпростішого укриття) об’єкту незавершеного будівництва в с. Здомишель Ковельського району Волинської області», виконаної відповідно до вимог чинних кошторисних норм України у будівництві “Настанова з визначення вартості будівництва” та “Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво”, затверджених наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 № 281 та інших нормативних документів. Дана норма закріплена у Наказі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».

Очікувана вартість предмета закупівлі становить 1 680 353,00 грн (один мільйон шістсот вісімдесят тисяч триста п’ятдесят три грн 00 коп.) з ПДВ.

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. 

Замовником було прийнято рішення про проведення поточного ремонту (облаштування найпростішого укриття) об’єкту незавершеного будівництва в селі Здомишель Ковельського району Волинської області з метою приведення укриття до належного стану відповідно до діючих нормативів для приміщень даного типу, що дозволить забезпечити можливість цивільного захисту жителів населених пунктів Здомишельського старостинського округу під час оголошення повітряних тривог.

Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проєктній документації «Поточний ремонт (облаштування найпростішого укриття) об’єкту незавершеного будівництва в с. Здомишель Ковельського району Волинської області».

Проєктна документація затверджена рішенням виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області від 04.09.2023 № 250. 
Проєктна документація не потребує проведення експертизи. Об’єкт відноситься до класу наслідків (відповідальності) – СС2.

В проєктній документації міститься детальний опис послуг (робіт), що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих послуг (робіт). Послуги (роботи) повинні виконуватись згідно із затвердженим проєктом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проєктом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Послуги (роботи) повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проєктній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТам та чинному законодавству. 

Обгрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення на об’єкт: «Поточний ремонт (облаштування найпростішого укриття) об’єкту незавершеного будівництва в с. Здомишель Ковельського району Волинської області», визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішеннями Ратнівської селищної ради від 16.08.2023 № 29/12 «Про внесення змін до рішення Ратнівської селищної ради від 15.12.2022 № 22/57 «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2023 рік» та від 19.09.2023 № 31/4 «Про внесення змін до рішення Ратнівської селищної ради від 15.12.2022 № 22/57 «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2023 рік».

Уповноважена особа                                                                Анжела Неводнічик


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь