Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обʼєктове навчання служб цивільного захисту

Дата: 01.10.2023 18:15
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

29 вересня 2023 року на території Ратнівського ліцею № 2 ім. М. Заліпи Ратнівської селищної ради проведено об’єктове навчання на тему: «Спеціальне навчання органів управління і служб цивільного захисту Ратнівської селищної ради з ліквідації аварійної ситуації із тривалим відключенням електроенергії на об’єкті паливно-енергетичного комплексу».

Учасниками навчання стали заклади й установи, від оперативної та злагодженої роботи яких залежить функціонування систем життєзабезпечення громади, а саме: Аварійна служба Ратнівської філії ПрАТ «Волиньобленерго», Ратнівське відділення екстреної медичної допомоги, Ратнівське виробниче управління житлово-комунального господарства, поліцейські офіцери громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Ковельського РУП ГУНП в області, Ратнівське відділення АТЕ «Волиньгаз», 14 Державна пожежно-рятувальна частина 2 пожежно-рятувального загону ГУДСНС України у Волинській області, а також технічний персонал котельні Ратнівського ліцею № 2 ім. М. Заліпи Ратнівської селищної ради.

Спеціальні обʼєктові навчання з питань цивільного захисту є формою практичної підготовки працівників, зокрема керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, та спрямовані на підтримання постійної готовності підприємств, установ та організацій громади до реалізації планів реагування на надзвичайні ситуації, локалізації і ліквідації наслідків аварій на об’єктах підвищеної небезпеки, цивільного захисту на особливий період. 
Нехай небо буде мирним, а Україна- вільною!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь