Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський урок єдності для школярів

Дата: 04.10.2023 15:27
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

Національний проєкт з медіаграмотності МКІП «Фільтр» та Суспільне організовують Всеукраїнський урок єдності для школярів 5-11 класів, їхніх батьків та вчителів з усієї України! 

Урок транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура та на YouTube-каналі Перший 6 жовтня о 12:00, а також 13 жовтня о 9:30 у повторі. Якщо Ви хочете розпочати урок пізніше, ви можете відмотати на початок трансляції за посиланням на Youtube. Крім того, за цим лінком буде збережений запис трансляції. О 15:30 його зможуть побачити глядачі місцевих телеканалів Суспільного.

16 лютого 2022 року Фільтр вперше ініціював Всеукраїнський урок з медіаграмотності, до якого долучилася вся країна. Виклики, з якими ми зіштовхнулися вже за лічені дні, показали, що єдність — запорука нашої боротьби. Вміння не вестися на маніпуляції та протидіяти дезінформації допомагають зберегти єдність. 

Тож 6 жовтня Фільтр за підтримки партнерів уже вдруге організовує Всеукраїнський урок, присвячений медіаграмотності. Глядачі дізнаються, як протидіяти соціальним стереотипам, хто такі боти та тролі, як розумно споживати інформацію та не вестися на маніпуляції. Також організатори підготували сюрприз для школярів старших класів, про який оголосять під час уроку.

Організовуйте перегляд уроку у своїх школах та долучайтеся до трансляції разом зі своїми близькими. Критичне мислення — це наш щоденний донат у стійке суспільство!

Звертаємо Вашу увагу, що в разі оголошення повітряної тривоги, рекомендуємо перервати перегляд уроку та рекомендувати школярам подивитися його самостійно в записі в Youtube. 

Всеукраїнський урок з медіаграмотності реалізовується національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики та Суспільне Мовлення за підтримки ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь