Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання виконавчого комітету 

Дата: 03.11.2023 13:42
Кількість переглядів: 656

Засідання виконавчого комітету селищної ради 02 листопада розпочалось з хвилини мовчання за загиблим військовослужбовцем ЗСУ, жителем села Здомишель Анатолієм КОСІКОМ та усіма Захисниками України, які віддали свої життя у боротьбі з російським агресором. 

Далі члени виконкому перейшли до розгляду питань порядку денного.
Діяльність виконавчого комітету займає важливе місце в роботі селищної ради, оскільки вона спрямована на забезпечення сфер життєдіяльності громади, які потребують постійної уваги - соціальне та побутове забезпечення, житлово- комунальне господарство, освіта, охорона здоров’я тощо. На засіданні виконавчого комітету селищної ради було розглянуто 39 питань порядку денного, які охоплюють різні галузі виконавчої діяльності ради. 

Зокрема, про виконання бюджету Ратнівської селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року присутніх поінформувала Людмила КОВЧ,– начальник відділу фінансів Ратнівської селищної ради.

В галузі охорони здоров’я члени виконкому затвердили звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради за ІІІ квартал 2023 року, з яким присутніх ознайомив Михайло БЕГАЛЬ,- директор комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня». 

Також затверджено:
- звіт про виконання фінансового плану комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради за ІІІ квартал 2023 року;
- фінансовий план комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради на 2024 рік;
- попередній висновок стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва між Ратнівською селищною територіальною громадою та Забродівською сільською територіальною громадою у сфері надання первинної медичної допомоги населенню. З зазначених питань присутніх інформував Ярослав КУЛИНІЧ- директор комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги».

Секретар селищної ради Людмила ГАВРИЛЮК виступила доповідачем з цілого блоку питань, які стосуються сфери соціального захисту жителів громади та захисту прав дітей. В цьому аспекті прийнято рішення:
- Про висунення кандидатури Антонюк Оксани Адамівни на присвоєння почесного звання «Мати-героїня»;
- Про надання матеріальної допомоги жительці села Сільце ПАНАСЮК Світлані Сергіївні, матері загиблого військовослужбовця ПАНАСЮКА Сергія Петровича;
- Про надання матеріальної допомоги жительці смт Ратне ХАРИТОНЕНКО Тетяні Анатоліївні;
- Про надання матеріальної допомоги жительці села Гірники ТЕРЕЩУК Оксані Адамівні на лікування чоловіка ТЕРЕЩУКА Петра Петровича.

10 питань порядку денного стосувалось надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Відповідними рішеннями зазначений статус було надано десяти дітям зі складу сімей загиблих військовослужбовців, військовослужбовців, зниклих безвісти та внутрішньо переміщених осіб через військову агресію російської федерації проти України.

Погоджено питання організації роботи в закладах та установах освіти і культури комунальної власності Ратнівської селищної ради у листопаді 2023 року.

Погоджено безоплатну передачу дров та щепи паливних з балансу комунальної установи «Центр безпеки і життєдіяльності громади» Ратнівської селищної ради установам і закладам громади.

Затверджено попередній висновок стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва між Ратнівською селищною територіальною громадою та Забродівською сільською територіальною громадою у сфер містобудування та архітектури. Також у зазначеній сфері прийнято 10 рішень стосовно присвоєння та зміни адреси житлових будинків та обʼєктів будівництва відповідно до поданих заяв громадян.

Члени виконкому підтримали рішення про приватизацію об’єкта шляхом викупу єдиним учасником аукціону.
З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті селищної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь