Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗМАГАННЯ ДО ДНЯ СЕЛА ГІРНИКИ

Дата: 13.11.2023 14:43
Кількість переглядів: 1352

Фото без опису

12 листопада в селі Гірники на щойно реконструйованому стадіоні відбувся благодійний турнір з футболу з нагоди Дня села на підтримку Збройних Сил України. Учасники спортивних змагань хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників України та виконали Державний Гімн України.

Відкрив турнір начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександр Денисюк, який побажав гравцям наполегливості в боротьбі, успіхів, невичерпної енергії, перемоги та висловив слова вдячності Збройним Силам України за можливість займатися спортом.

У змаганнях взяли участь команди села Гірники, села Жиричі та команда прикордонників ДПСУ 4 ВПС. Ігри проходили за коловою системою. Гравці усіх команд показали майстерність та безкомпромісну гру, яка була напруженою та цікавою.

У турнірному підсумку перше місце здобула команда села Жиричі, друге місце виборола команда села Гірники, а третє місце зайняли прикордонники. Команди були нагороджені дипломами управління гуманітарної політики, кожній з команд було вручено по футбольному м'ячу.

Паралельно з турніром по міні-футболу, проходили змагання з дартсу. В результаті напруженої гри І місце виборов Петро Мороз, друге місце Олександр Аврамук, а третє - у Сергія Вашестюка. Переможці  були нагороджені грамотами.

Військовослужбовці-прикордонники розгорнули на стадіоні польову кухню та пригостили спортсменів смачною юшкою, кашею і чаєм.                                          

Щиро дякуємо усім командам за активну участь у спортивних змаганнях, під час проведення яких вдалося зібрати на підтримку Збройних Сил України 5040 гривень.

Слава Україні!
Героям Слава!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь