Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Ратнівській громаді

Дата: 14.12.2023 13:57
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

Днями завершилася Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка тривала в Україні з 25 листопада по 10 грудня. У Ратнівській територіальній громаді активно долучилися до проведення інформаційної кампанії щодо подолання будь-яких форм насильства серед мешканців та гостей громади.

В рамках даної акції на території Ратнівської селищної ради було проведено інформаційні заходи: вулична акція «Не мовчи!»; інформаційний семінар для пошукачів роботи «Зроби крок. Чуйність перемагає насильство» та відеолекторій для жінок «Насильство вбиває»  на базі Ратнівського відділу Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості; виховні заходи:  «Не переступи межу. Відповідальність неповнолітніх за порушення закону» та «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства» - на базі Ратнівського ліцею №2 ім. М. Заліпи Ратнівської селищної ради; «Твоє життя – твій вибір. Наслідки ризикованої поведінки підлітків» - на базі Прохідського ліцею Ратнівської селищної ради.

З ініціативи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради організовано конкурс творчих письмових робіт серед старшокласників «Майбутнє без насильства». Участь в конкурсі взяли  учні Ратнівського ліцею №2 ім. М. Заліпи, Ліцею №1 смт Ратне ім. В. Газіна Ратнівської селищної ради, ОЗО «Гірниківський ліцей Ратнівської  селищної ради», ОЗО «Кортеліський ліцей імені Василя Корнелюка» Ратнівської селищної ради та  Бродівського ліцею Ратнівської селищної ради.

З метою вдосконалення  взаємодії суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та підведення підсумків роботи за 2023 рік відбулося робоче засідання членів мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, яка функціонує при  комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради.

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь