Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поглиблення співпраці Ратнівської територіальної громади та Волинського національного університету імені Лесі Українки

Дата: 26.01.2024 12:26
Кількість переглядів: 778

Фото без опису
24 січня, з метою профорієнтаційної роботи серед випускників закладів загальної середньої освіти у Ратнівську громаду завітала представницька делегація провідного закладу вищої освіти Волині на чолі з Анатолієм ЦЬОСЕМ, ректором Волинського національного університету імені Лесі Українки у складі:

  • Олега Дикого, відповідального секретаря приймальної комісії, директора Навчально-наукового інституту неперевної освіти ВНУ імені Лесі Українки;
  • Тетяни Данилюк, декана факультету економіки та управління;
  • Володимира Радзія, завідувача кафедри екології та охорони навколишнього середовища.

Представники вишу відвідали Опорний заклад освіти «Гірниківський ліцей Ратнівськоі селищної ради», Жиричівський ліцей, Ліцей N1 смт Ратне їм. В. Газіна та Ратнівський ліцей N2 їм. М. Заліпи. В ході поїздки відбулось інформування учнів зазначених закладів про Волинський національний університет імені Лесі Українки, його факультети і спеціальності, правила вступу  до закладу у 2024 році.

В ході робочої поїздки також відбулась зустріч Анатолія ЦЬОСЯ з Віталієм БІРУКОМ, Ратнівським селищним головою та Олександром Денисюком, начальником управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради. Обговорили можливості співпраці Ратнівськоі селищної ради та університету щодо проєктної діяльності, стажування студентів, підвищення кваліфікації та здобуття другої освіти працівниками закладів та установ громади, працевлаштування випускників та надання їм першого робочого місця. 

Результатом зустрічі стало підписання меморандуму про співпрацю між Ратнівською селищною радою та Волинським національним університетом імені Лесі Українки. 

Слід зазначити, що у минулому році селищна рада уклала договір про співпрацю з іншим провідним закладом вищої освіти нашої області- Луцьким національним технічним університетом. Тож впевнені , що ця співпраця посилить процес інтеграції між наукою, освітою та суспільним середовищем задля задоволення потреб і запитів як університетів, так і селищної ради та жителів Ратнівської територіальної громади.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь