Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Ратному відбулися змагання з футзалу

Дата: 30.01.2024 17:21
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

27-28 січня на базі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відбулася відкрита першість Ратнівської територіальної громади з футзалу на підтримку Збройних Сил України під гаслом «Наближаємо Перемогу разом».

Участь у змаганні взяли 8 команд, які були розділені на 2 групи. Група «А» - команди смт. Ратне, с. Заброди, с. Видраниця, с. Самари та група «Б» - команди с. Гірники, с. Жиричі, с. Річиця, Ратнівська ДЮСШ.
Всі команди продемонстрували злагоджену та цікаву гру. За результатами виступів у групах 27 січня було визначено четвірку кращих команд: Група «А - команди смт. Ратне та с. Самари; група «Б» - команди с. Жиричі та с. Гірники.

На наступний день, у неділю 28 січня, проходила фінальна частина, яка була  цікавою та конкурентною. У першому півфіналі зустрілись команди селища Ратне та села Гірники, в якій Ратнівчани здобули перемогу, та у другому півфіналі команда села Самари переграла команду села Жиричі. За результатами напруженої боротьби перше призове місце виборола команда села Самари, перегравши у фіналі команду селища Ратне, яка посіла відповідно друге місце, а третє здобула  команда села Гірники, перемігши команду села Жиричі.

Закрив турнір начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександр Денисюк, який привітав усіх спортсменів  і подякував Збройним Силам України за можливість проводити такі заходи. Команда переможець була нагороджена перехідним кубком та дипломом, команди призери - дипломами, а всі гравці медалями. Також були нагороджені статуетками кращі гравці, Федір Маринчук (смт Ратне), Ярослав Тарасюк (с. Самари), Павло Сніжко (с. Жиричі) та Дмитро Токарський (с. Гірники). Учасники змагань вшанували хвилиною мовчання пам'ять воїнів та мирних жителів, які загинули під час російської агресії проти України та виконали Державний Гімн України на підтримку ЗСУ.

Організацію та проведення турніру здійснило управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради та Ратнівська дитячо-юнацька  спортивна школа. За фінансову підтримку дякуємо депутату Ратнівської селищної ради, підприємцю Василю Колядюку.

Усі учасники турніру отримали заряд бадьорості та незабутні враження.
Впровдовж турніру було зібрано 8400 гривень благодійних внесків. Всі кошти будуть передані на потреби Збройних сил України.
Слава Україні!
Героям Слава!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь