Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі (код ДК 021:2015 - 09130000-9)

Дата: 31.01.2024 10:31
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: дизельне паливо (Євро 5), талон, 1 л, бензин А-95 (Євро 5), талон, 1 л (код ДК 021:2015 - 09130000-9 Нафта і дистиляти, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення закупівлі 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області; місцезнаходження: 44101, Волинська область, Ковельський район, селище міського типу Ратне, вулиця Центральна, будинок 19; код ЄДРПОУ – 44096289; категорія замовника – орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі: дизельне паливо (Євро 5), талон, 1 л, бензин А-95 (Євро 5), талон, 1 л (код ДК 021:2015 - 09130000-9 Нафта і дистиляти.
Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-29-013807-a.
Тип закупівлі: запит (ціни) пропозицій.
Термін постачання товару: з дати укладання договору до 31 грудня 2024 року включно.
Очікувана вартість та обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість предмета закупівлі становить 382 500,00 грн (триста вісімдесят дві тисячі п’ятсот грн 00 коп.) з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання палива за календарний 2023 рік (бюджетний період). Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товару методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275, шляхом знаходження інформації про ціну товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Prozorro», даних сайту Міністерства фінансів України про середні ціни на пальне станом на 29 січня 2024 року https://index.minfin.com.ua/ua/markets/fuel/:  дизельне паливо ~ 51,00 грн, бензин А-95 ~ 51,00 грн.

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреби та безперебійної діяльності замовника з урахуванням вимог законодавства. Замовник здійснює закупівлю даного виду товару, а саме: закупівлю дизельного палива (Євро 5), талон, бензину А-95 (Євро 5), талон, оскільки саме ці види палива використовуються транспортними засобами замовника, та за своїми якісними і технічними характеристиками найбільше відповідають вимогам і потребам замовника. Тому з метою ефективного та раціонального використання коштів замовник здійснює закупівлю саме даного виду товару.

Обсяг, необхідний для потреб замовника: дизельне паливо – 5000 л, бензин А-95 - 2500 л.

Технічні та якісні вимоги до товару повинні відповідати екологічним нормам Євро - 5, Державним стандартам України та технічним вимогам, а саме:

  • бензин А-95 – ДСТУ 7687:2015 (Бензини автомобільні Євро. Технічні умови») та (або) Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 року № 927;
  • дизельне паливо – ДСТУ 7688-2015 «Паливо дизельне Євро. Технічні умови» та/або Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 року № 927. 

Якість товару повинна посвідчуватися сертифікатами відповідності (якості), що підлягають пред’явленню на вимогу покупця (користувача талону, уповноваженого покупцем) безпосередньо на АЗС.

Постачання товару покупцю здійснюється із використанням талонів через АЗС постачальника, розташовані у Ратнівській територіальній громаді Ковельського району Волинської області, з наданням підтвердних на цю операцію документів (касових чеків). 

Поставка товару здійснюється партіями, за заявками замовника (в письмовій та/або усній формі).
Передача (відпуск) палива згідно з поставленими талонами здійснюється на АЗС постачальника по факту пред’явлення покупцем (уповноваженим представником покупця) талону. Талон є документом встановленого зразка та форми, одноразового використання, що посвідчує право власності покупця та/або уповноваженого представника покупця на одержання певної кількості (обсягу) та певної марки палива на АЗС. Талони повинні бути номіналом 10, 15, 20 літрів, мати строк дії необмежений, або не менше 12 місяців з дня отримання їх покупцем. У разі закінчення строку дії талонів на видачу палива, постачальник має можливість провести їх обмін на талони з діючим строком або повернути сплачені кошти.

Обгрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення на закупівлю товару: дизельне паливо (Євро 5), талон, 1 л, бензин А-95 (Євро 5), талон, 1 л (код ДК 021:2015 - 09130000-9 Нафта і дистиляти визначений відповідно до кошторисних призначень, виходячи з потреб територіальної громади, на 2024 рік. 


Уповноважена особа                                                                 Анжела Неводнічик


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь