Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Налагодження співпраці з закладом фахової передвищої освіти

Дата: 07.02.2024 19:58
Кількість переглядів: 728

 

 

Фото без опису

 07 лютого до Ратнівської громади завітала делегація педагогів Володимирського педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського Волинської обласної ради на чолі з САВЕЛЬЄВИМ Миколою Григоровичем, директором, кандидатом педагогічних наук,  у складі ЮРИНЦЯ Олександра Олексійовича, заступника директора з навчальної роботи, кандидата педагогічних наук; БІЛИК Оксани Сергіївни, голови циклової комісії викладачів образотворчого мистецтва, майстра народної творчості та НАУМЧУК Ольги Петрівни, викладача соціально-економічних дисциплін.

З метою формування в учнівської молоді реального погляду на вибір професії, мотивації до вибору педагогічних професій представники коледжу зустрілись з вихованцями- випускниками Опорного закладу освіти «Гірниківський ліцей Ратнівської селищної ради», ліцею №1 смт Ратне ім. В. Газіна Ратнівської селищної ради та Ратнівського ліцею № 2 ім. М. Заліпи Ратнівської селищної ради. Випускників закладів загальної середньої освіти ознайомили з умовами вступу до закладу, особливостями навчання та проживання в гуртожитку.

В рамках робочої поїздки відбулась зустріч директора педагогічного коледжу Миколи САВЕЛЬЄВА з Людмилою ГАВРИЛЮК, секретарем Ратнівської селищної ради та Олександром ДЕНИСЮКОМ, начальником управління гуманітарної політики Ратнівськоі селищної ради. В ході зустрічі обговорили перспективи співпраці селищної ради та педагогічного коледжу в рамках працевлаштування випускників, надання їм першого робочого місця; організації та проведення науково-практичних конференцій, методичних та навчальних семінарів, «круглих столів» для педагогів громади та направлення за запитом селищної ради кращих студентів (випускників) для працевлаштування на вакантні посади в закладах та установах освіти за спеціальностями, що готуються в коледжі.

В результаті зустрічі було підписано меморандум про співпрацю між  Ратнівською селищною радою та Володимирським педагогічним фаховим коледжем імені Агатангела Кримського Волинської обласної ради.
Слід зазначити, що селищна рада уже уклала меморандум та договір про співпрацю з провідними закладами вищої освіти регіону - Волинським національним університетом імені Лесі Українки та Луцьким національним технічним університетом відповідно, що є свідченням пріоритетів у роботі селищної ради з розвитку освітньої галузі.


Управління гуманітарної політики
Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь