Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Захист довкілля: цифровий формат для кожного

Дата: 08.02.2024 14:11
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

07 лютого відбулася робоча зустріч заступника селищного голови Сергія КОВЧА та представників Державної екологічної інспекції в Волинській області зі старостами старостинських округів та поліцейськими офіцерами громади Ратнівської селищної ради. Головною темою зустрічі стало питання щодо функціонування веб-ресурсу “ЕкоЗагроза” та можливостей фіксації фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу.

Державні інспектори Микола Мазурик та Анатолій Шоломицький поінформували присутніх про роботу офіційного вебресурсу «ЕкоЗагроза» від Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, який дає можливість громадянам особисто відразу на місці фіксувати факти заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу та у декілька кліків передати інформацію до Державної екологічної інспекції України. Також обговорили порядок та основні вимоги до подання електронного звернення через “ЕкоЗагрозу”.
Державні інспектори наголосили, що при подачі інформації про екологічні порушення заявник проходить обов’язкову процедуру електронної ідентифікації та автентифікації, яка унеможливлює подання анонімних звернень.

В ході ході зустрічі Сергій КОВЧ наголосив на необхідності інформування жителів громади про функціонування сервісу ЕкоЗагроза та про алгоритм роботи у застосунку «ЕкоЗагроза».

Зустріч пройшла у формі конструктивного діалогу – учасники  отримали відповіді на запитання, які їх цікавили та обговорили актуальні проблеми збереження довкілля в громаді.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь