Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«В єднанні – наша сила та міць»

Дата: 17.02.2024 09:45
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

Цьогоріч український народ втретє в історії відзначає День Єднання. Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з’явилась інформація про те, що саме 16 лютого росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. Відтоді, Указом Президента України Володимира Зеленського 16 лютого було введено нове державне свято - День єднання України.

16 лютого біля приміщення Ратнівської селищної ради відбувся тематичний захід  «В єднанні – наша сила та міць», в якому взяли участь керівництво громади, керівники та працівники селищної ради, її виконавчого комітету та комунальних установ, організацій Ратнівської селищної ради.

Під час заходу відбулось урочисте підняття Державного Прапора України старшим сержантом 5 прикордонної застави Ігорем ГАЙДУЧИКОМ та штаб - сержантом 5 прикордонної застави Надією ЛУК’ЯНЮК. Всі учасники зібрання разом з народним аматорським жіночим вокальним ансамблем «Мелодія» виконали Державний Гімн України. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх полеглих воїнів, які віддали свої життя за волю та незалежність, за те, щоб синьо-жовті кольори майоріли у кожному українському селі та місті. 

До всіх учасників заходу звернувся Ратнівський селищний голова Віталій БІРУК, який зазначив, що у цей складний час сильний український народ об’єднався та проявив свої найкращі якості- згуртованість та волю до перемоги, адже єдність дозволяє продовжувати боротьбу, відвойовувати рідну землю, тримати оборону, дає сили нашим воїнам гідно стояти на Сході і відстоювати свої кордони. Віталій Іванович відмітив, що сьогодні ми бачимо єднання Заходу і Сходу, єднання тилу і ЗСУ, єднання нашої громади в допомозі захисникам, подякував усім присутнім за допомогу і підтримку військовослужбовцям, побажав віри у свої сили та любові до України, єдиної та неповторної.

Під час тематичного заходу звучали патріотичні твори у виконанні колективів аматорської творчості комунального закладу «Центр культурних послуг» Ратнівської селищної ради.

Історія нас вчить, що український народ перемагає тоді, коли ми єдині, коли діємо разом, захищаючи те, що нам дороге. Саме в єдності наша сила! Разом – непереможні!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь