Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Будуть відновлені державні бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби, кіз, овець та на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення

Дата: 23.02.2024 15:38
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

23 лютого заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена АНТОНЮК провела робочу нараду за участю начальника відділу регіонального розвитку Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Євгена Савлука, начальника відділу «ЦНАП» Людмили Волот,  начальника загального відділу Віри Чернухи, старост старостинських округів, адміністраторів та діловодів відділу «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.

Євген САВЛУК повідомив присутніх, що, за інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, орієнтовно у травні 2024 року будуть відновлені державні бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби, кіз, овець та на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення.

Зважаючи на те, що заявки на отримання державних бюджетних коштів подаються онлайн через Державний аграрний реєстр, а доступ до автоматизованої електронної системи для більшості селян є проблемним, Євген Петрович наголосив на необхідності донесення зазначеної інформації агровиробникам та власникам одноосібних домогосподарств  шляхом надання консультацій.

На проблемних питаннях та способах їх вирішення у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб , видачі громадянам довідок різного характеру детально зупинилася Людмила ВОЛОТ. 
Віра ЧЕРНУХА акцентувала увагу на питаннях ведення документообігу в старостинських округах, термінах зберігання документів та їх відповідності до діючої номенклатури.

Олена Антонюк підвела підсумки наради та наголосила присутнім на необхідності конструктивної праці і виважених рішень для розвитку громади.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь