Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В закладах та установах гуманітарної сфери нові керівники

Дата: 07.03.2024 12:51
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

23 лютого 2024 року, відповідно до розпоряджень Ратнівського селищного голови, призначено нових керівників закладів освіти та культури Ратнівської селищної ради.

Зокрема, на посаду директора Ратнівської дитячої музичної школи призначена Марина АВРАМУК (раніше працювала заступником директора цього закладу), на посаду директора Комунального закладу дошкільної освіти «Ратнівський дитячий ясла-садок № 2» – Олена БІРУК (раніше працювала вихователем у даному закладі), на посаду директора Бродівського ліцею Ратнівської селищної ради –  Анатолій ПАНАСЮК  (раніше працював заступником директора даного ліцею). Всі новопризначені керівники обійматимуть посади до моменту призначення директорів за результатами конкурсного відбору, але не довше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.    

06 березня 2024 року Ратнівський селищний голова Віталій БІРУК спільно з начальником управління гуманітарної політики селищної ради Олександром ДЕНИСЮКОМ зустрілись з трудовими колективами закладів та офіційно представили нових керівників.  В ході зустрічей привітали Марину Володимирівну, Олену Сергіївну та Анатолія Миколайовича з призначеннями, побажали творчої, плідної праці з очолюваними колективами та запевнили у повній підтримці з боку селищної ради.

Віталій Іванович наголосив, що у зв’язку з переходом з 01 березня 2024 року  комунальних установ і закладів Ратнівської селищної ради на фінансову автономію значно розширюються повноваження і можливості керівників, але при цьому збільшується і їх відповідальність за прийняті рішення, ефективність використання бюджетних коштів та загальний стан справ у закладах. Селищний голова також побажав усім творчого неспокою, згуртованості, міцного здоров’я та найшвидшої Перемоги.

 
Управління гуманітарної політики
Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь