Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заради дитини та сім‘ї

Дата: 23.03.2024 08:44
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

20 березня 2024 року в місті Луцьку відбувся Форум, присвячений розвитку соціальних послуг для дітей та їх сімей у громадах «Заради дитини та сім’ї. Соціальні послуги в громадах».

На запрошення директора Благодійної установи «Джерело»участь у форумі взяли представники Ратнівської селищної ради: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк, завідувач сектору «Служба у справах дітей» Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Наталія Токарська, директор Комунальної установи « Інклюзивно-ресурсний центр» Ратнівської селищної ради Олена Рудчик та практичний психолог комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради Катерина Бірук.

Подія відбулася в межах спільного проекту Центру Джерело та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), який реалізується у 20 громадах Львівської, Волинської та Закарпатської областей, серед яких і  Ратнівська територіальна громада.

В ході заходу були висвітлені питання щодо пріоритетів Міністерства соціальної політики України в контексті розвитку соціальних послуг, ролі регіону та територіальних громад у реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини на зростання в сімейному середовищі, підтримки Дитячим фондом ООН ( ЮНІСЕФ) Національної реформи кращого догляду для кожної дитини та власне підвищення потенціалу громад для забезпечення інтегрованих соціальних послуг вразливим дітям тощо.

Представники обласних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, громадського сектору, спеціалісти та фахівці соціальної сфери мали можливість поділилися власним досвідом - перевагами та новими викликами в сфері надання соціальних послуг на регіональному та місцевому рівнях.

Зустрічі такого формату не лише об‘єднують однодумців, а й дають можливість розвитку та підсилення у громадах якості надання соціальних послуг для сімей та дітей, які потребують підтримки.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь